fbpx

Nya Konstigheter Med LUNA 2.0

Efter att ha klättrat till $11,33 per enhet för sju dagar sedan den 30 maj, har Terras nya LUNA 2.0-token tappat mer än 56% i värde mot den amerikanska dollarn den senaste veckan.

Mitt i marknadsutvecklingen övergår ett antal tidigare Terra-baserade decentraliserade finansprojekt (defi) över till den nya Phoenix-1 blockchain. Förutom att defi-projekten återansluter sig till Terra-ekosystemet, fortsätter visselblåsaren känd som Fatman att anklaga Terraform Labs (TFL) och Do Kwon för manipulativ taktik som att påstås ljuga om att göra LUNA 2.0 till communityägt. Fatman hävdar att Kwon och TFL har tillgång till skuggplånböcker med 42 miljoner nya LUNA-tokens.

Hög Handelsvolym Sista Dygnet

Förra veckan var priset på Terras LUNA 2.0-token i bättre ställning då värdet klättrade upp till $11,33 per enhet förra måndagen. Sedan dess har LUNA dock fallit med 56,92% sedan toppnoteringen den 30 maj 2022. Idag visar 24-timmars prisintervallsstatistik att LUNA har varierat mellan 4,84 och 5,46 USD per mynt.

Av mer än 13 400+ kryptovalutor som existerar idag är LUNAs börsvärde rankad som nummer 2 806 och den har sett $380 miljoner i global handelsvolym under de senaste 24 timmarna. De fem bästa handelsparen med LUNA den 6 juni 2022 inkluderar USDT, USD, EUR, USDC respektive ETH.

Mitt i den skakiga marknaden under den senaste veckan förbereder sig ett antal defi-applikationer som en gång var mycket framträdande appar på Terra för att gå med igen eller har redan anslutit sig till det nya 2.0-systemet. Detta inkluderar Terra defi-appar som Valkerie Protocol, Leap Wallet och Astroport.

– Investera i LUNA och annan Kryptovaluta på Binance 

Relaterad Läsning

– Investera i LUNA och annan Kryptovaluta på Binance 

https://9capital.org/
http://2982hotel.site/contact/
https://vatankurumsal.com/
http://gitasantihnusantara.org/
https://home-fixers.ae/
https://t-k.vip/
https://adrianazuniga.net/
https://adamoorthopaedic.com/
http://ciseelektrik.com/
https://smec.com.sg/
http://eventsglobal247.com/
https://reviewgames.id/
https://dtaajq.com/
http://imkovadesarollo.com/
https://www.nazaistudio.ma/
http://econohogar.com/
http://www.bellacucina.cl/
http://biroutraduceriploiesti.ro/
http://bcsservices.co.za/
https://suntech.com.co/
http://www.icekulbrands.co.za/
https://fundacionbartolocolon.com/
https://belajarbaking.xyz/
http://dinhhuonggiaoduc.com/
http://dronesgoiania.com.br/