fbpx

Looksrare Utmanar OpenSea

Den nya NFT marknadsplatsen Looksrare har överträffat Opensea när det gäller dagliga volymer på onsdagen, den andra dagen den nya plattformen var live. Opensea har alltid varit helt överlägset störst och trots att mängder med nyamoch välfinansierade NFT plattformar som exempelvis Artion, Autograph, Royal lanserats senaste året har ingen ens varit nära att utmana OpenSea.

Det finns en ny Ethereum-baserad NFT-marknad som heter Looksrare och under den senaste dagen har den sensationellt nog överträffat Opensea i 24-timmarsvolym. Naturligtvis är Opensea den största NFT-marknadsplatsen i termer av volym genom tiderna med 14,68 miljarder dollar i total försäljning. NFT-marknadsplatsen Looksrare är bara två dagar gammal men har fått en våldsam traction.

Statistik visar att 3 264 Looksrare-handlare har omsatt 385,39 miljoner USD under den senaste dagen, eftersom marknadsplatsen har sett en ökning med 1 461% i daglig volym.

En anledning till att Looksrare ser en ökning i popularitet är att projektet släpper LOOK-tokens till alla som har spenderat upp till tre eter på Opensea. Även om det finns ett par airdroppade tokens inofficiellt förknippade med Opensea-användare, har den ledande NFT-marknadsplatsen ingen officiell infödd token.

Dappradar.coms NFT-marknadsdata indikerar att den genomsnittliga försäljningen på Looksrare i skrivande stund är 108 000 USD per enhet. Samtidigt inkluderar andra topp NFT-marknader idag Solanas Magic Eden med 9,48 miljoner dollar i försäljning och Mobox med 1,29 miljoner dollar i försäljning. Medan Looksrares volym såg den största 24-timmarsprocentökningen, såg Mobox en ökning med 87,08 %.

Relaterad Läsning

NFT Plattformar – läs mer om alla nya NFT plattformar som lanserats senaste året
NFT Nyheter – se alla nyheter från NFT spacet
NFT Skolan – så börjar du handla med NFT:er