fbpx

Ny Hausse på Kryptomarknaden

Efter en dyster vecka vände det uppåt igen i Kryptovärlden. Trots fler och fler hot om sanktioner och regleringar från regeringar världen över tycks Kryptoindustrin ostoppbar. Bara senaste dygnet har värdet på världens noterade Kryptovalutor stigit med över 100 miljarder us dollar. Följ de 2 500 största kryptovalutornas live kurser på Kryptovalutaguiden.

Efter en rejäl nedgång under förra veckan började Bitcoin, den klart största kryptovalutan efter marknadsvärde, rusa under helgen. Priset översteg 39 000 dollar för första gången sedan mitten av juni på måndag morgon och handlas för närvarande till cirka 39 200 dollar – se Bitcoin Kursen Live.

Andra kryptovalutor, som Ether, ökar också. Hela kryptovalutamarknaden tillfördes mer än 100 miljarder dollar i värde på 24 timmar, enligt CoinMarketCap.

Experter säger att denna boost kom från de senaste hausseartade nyheterna om bitcoin, inklusive “The B-Word” -konferensen på onsdag där Tesla och SpaceX VD Elon Musk, Twitter och Square CEO Jack Dorsey och Ark Invest VD Cathie Wood delade sitt stöd för bitcoin.

Det påverkar priset uppåt

Att fixstjärnor som Elon Musk och Jack Dorsey uttalar sig positivt samtidigt påverkar naturligtvis marknaden i en uppåtgående riktning. Förutom dessa två superstjärnor uttalade även VItalik Buterin sig under veckan som gick med uppmaningen att utveckla nya applikationer på Ethereums blockchain. Även Amazons insteg i kryptovärlden påverkar naturligtvis positivt.

Amazon är på väg in i Kryptovärlden

I februari i år uppgav Amazon att de var beredda att utforska världen av “digitala valutor” genom att lansera det som tycktes vara ett Mexikobaserat pilotprojekt.

I en jobbannons i veckan som gick för en programvaruutvecklingschef sade företaget att det försökte “bygga ett tekniskt team för att bygga innovativa betalningsprodukter för kunder på tillväxtmarknader” och att de “letar efter en ledare som hjälper oss att lansera en ny betalningsprodukt som börjar med Mexiko som vårt första lanseringsland “- en produkt som skulle” göra det möjligt för kunderna att konvertera sina kontanter till digital valuta. “

Aktuella kryptovalutakurser

Följ världens största kryptovaluta kurser här.

Bitcoin Live Kurs och historiska grafer
Ether Live Kurs och historiska grafer
Binance Coin Live Kurs och historiska grafer
Dogecoin Live Kurs och historiska grafer

Se världens 2 500 största Kryptovaluta Kurser Live här.