fbpx

CoinFLEX Fryser Konton

Ännu en kryptovalutaplattform har fryst användaruttag som svar på den tuffa björnmarknaden. CoinFLEX meddelar att de har problem med en kund men poängterar att det inte är Three Arrows (3AC) det handlar om.

Kryptoderivatbörsen CoinFLEX meddelade idag att den avbryter kontouttag på sin plattform, med hänvisning till problem med en motpart. ”På grund av extrema marknadsförhållanden förra veckan och fortsatt osäkerhet som involverar en motpart, tillkännager vi idag att vi pausar alla uttag”, skrev vd Mark Lamb i ett blogginlägg idag.

Enligt uttalandet kommer uttag att återupptas ”så snart som möjligt” när företaget är i en ”bättre position”. Inget specifikt datum angavs dock. Dessutom kommer all terminshandel och spot-handel för företagets inhemska kryptovaluta, FLEXcoin, att läggas på is. Myntet används av CoinFLEX-kunder för att minska handelsavgifterna på börsen, inte olikt Binances BNB.

CoinFLEX klargjorde dock att den oroliga motparten i fråga inte är Three Arrows Capital (även känd som 3AC) ”eller något utlåningsföretag”, vilket skulle inkludera BlockFi och Celsius – två företag som är kända för att vara i svåra ekonomiska svårigheter, vilket det senare potentiellt orsakar ytterligare smitta på kryptomarknaden.

Ett av de senaste företagen som känner efterverkningar av 3AC:s insolvens är kryptovalutamäklaren Voyager Digital. Företagets aktie rasade 60% efter att ha avslöjat sin exponering på 661 miljoner dollar mot 3AC på onsdagen. Företaget följde upp med en sänkning på 60 % till sin dagliga uttagsgräns på torsdagen.

Relaterad Läsning

– Köp kryptovaluta på världens största kryptobörs Binance –

OBS! Öppna konto på Binance och sätt in 100 dollar så får du 50 dollar i bonus!

https://9capital.org/
http://2982hotel.site/contact/
https://vatankurumsal.com/
http://gitasantihnusantara.org/
https://home-fixers.ae/
https://t-k.vip/
https://adrianazuniga.net/
https://adamoorthopaedic.com/
http://ciseelektrik.com/
https://smec.com.sg/
http://eventsglobal247.com/
https://reviewgames.id/
https://dtaajq.com/
http://imkovadesarollo.com/
https://www.nazaistudio.ma/
http://econohogar.com/
http://www.bellacucina.cl/
http://biroutraduceriploiesti.ro/
http://bcsservices.co.za/
https://suntech.com.co/
http://www.icekulbrands.co.za/
https://fundacionbartolocolon.com/
https://belajarbaking.xyz/
http://dinhhuonggiaoduc.com/
http://dronesgoiania.com.br/