fbpx

Koinly Skär Ned För Att Övervintra

Det brittiska kryptoskatte -företaget Koinly avskedar 14% av sitt globala team, med hänvisning till behovet att ”bekämpa de utmanande förhållandena som kryptovalutamarknaden och ekonomin i stort lider av.”

Nedskärningarna kommer att påverka totalt 16 personer, med VD Robin Singh som förklarar att aktionen genomförs på grund av den intensifierade björnmarknaden, förvärrad av kollapsen av FTX-kryptobörsen förra månaden.

”Vi vidtar åtgärder för att säkerställa att vi är så slimmande som möjligt när vi tar oss igenom kryptovintern”, sade Singh i ett uttalande för hela företaget. ”Även om förändring är en oundviklig del av verksamheten, har det varit en sorglig vecka på Koinly eftersom vi har varit tvungna att släppa taget om flera av våra kollegor.”

Koinly är inte det enda kryptoföretaget som har minskat antalet anställda på björnmarknaden, med kryptovalutabörserna Bybit och Swyftx som denna vecka tillkännagav nedskärningar på 30% respektive 35 %.

Nedskärningarna följer på en expansion på hela 225% av Koinlys personal sedan början av året, vilket enligt företaget drevs av rekordtillväxt.

Goda nyheter för svenska uppstickaren DIVLY som i år expanderat till länder som Tyskland, Japan med flera och har en mycket slimmad organisation.

Relaterad Läsning: Kryptobolagen Som Avskedar Personal – listan blir större och större under kryptovintern 2022…

Följ Oss På Sociala Media

Senaste uppdateringarna

Skandinaviska Bluedot Crypto är en ny jättebörs på 10 språk och som lanseras med fokus på emerging markets men också på Svenska, Norska, Danska, Spanska, Tyska, Portugisiska och Japanska. Stort utbud av krypto, bra användarupplevelse, grymma tilläggstjänster och branschens bästa kundservice är fokus hos Bluedot. Dessutom med mycket lägre avgifter än de befintliga små svenska börserna.

https://9capital.org/
http://2982hotel.site/contact/
https://vatankurumsal.com/
http://gitasantihnusantara.org/
https://home-fixers.ae/
https://t-k.vip/
https://adrianazuniga.net/
https://adamoorthopaedic.com/
http://ciseelektrik.com/
https://smec.com.sg/
http://eventsglobal247.com/
https://reviewgames.id/
https://dtaajq.com/
http://imkovadesarollo.com/
https://www.nazaistudio.ma/
http://econohogar.com/
http://www.bellacucina.cl/
http://biroutraduceriploiesti.ro/
http://bcsservices.co.za/
https://suntech.com.co/
http://www.icekulbrands.co.za/
https://fundacionbartolocolon.com/
https://belajarbaking.xyz/
http://dinhhuonggiaoduc.com/
http://dronesgoiania.com.br/