fbpx

Köp Dogecoin med kort

Köp Dogecoin med kort på topprankade Binance. Bara de senaste dagarna har Dodgecoin fortsatt rusa och är nu upp med över 14.600 procent sedan årsskiftet. Vår topprankade favorit Binance har precis börjat erbjuda sina drygt 20 miljoner användare att handla även med Dogecoin. Välkända Binance är en av våra favoriter pga de har en enkel och intuitiv plattform, extremt låga avgifter och stort utbud så är man nybörjare på att investera i Krypto är Binance ett mycket bra alternativ.

Teslagrundaren Elon Musk har hyllat Dogecoin som inspirerats av internetfenomenet Doge. Doge är en japansk hund som blev ett internetfenomen under 2013 och som har en inre monolog där den säger fraser som ”much wow”. Haussen började i februari med att Elon Musk kallade Dogecoin för ”folkets valuta”.  Samtidigt har intresset för kryptovalutor som bekant nått nya nivåer då jättarna Bitcoin och Ether klättrat mot nya rekordnivåer och också dragit upp intresset för andra alternativa kryptovalutor. Detta gör att Dogecoins marknadsvärde just nu på onsdagen räknades till 88 miljarder dollar, motsvarande 730 miljarder kronor, vilket gör den till den fjärde största kryptotillgången efter Bitcoin, Ether och Binance Coin.

Binance är också en bra plattform på grund av den låga tröskeln. Man tillåter nya investerare att skapa konto med så liten insättning som 10 US Dollar.

Investera i Dogecoin hos Binance

Nu går det busenkelt att med hjälp av en av Kryptovalutaguidens favoriter – Binance – börja investera i Dogecoin vilket ytterligare lär spär på haussen då Binance har drygt 20 miljoner användare världen över. Köp Dogecoin med Binance här och läs vår Binance recension här.

VÄRLDENS STÖRSTA KRYPTOVALUTOR

Marknadsvärde kl 12.30 den 5 maj, svenska kronor

Bitcoin 1003 mdr – se Bitcoin Live Kurs och historiska grafer
Ether 392.51 mdr – se Ether Live Kurs och grafer
Binance Coin 100,66 mdr – se Binance Coin Live Kurs och grafer
Dogecoin 86,41 mdr – se Dogecoin Live Kurs och grafer

Se världens 200 största Kryptovalutors Live Kurser här.