fbpx

Köp Bitcoin med Swish

Här köper du enkelt Bitcoin med Swish snabbt, tryggt och säkert. Köp Bitcoin med Swish via vår svenska partner Safello AB. Det går snabbt, är tryggt och enkelt att handla Bitcoin med Swish och BankID. Enklare blir det inte. 

Köp Bitcoin med Swish & BankID tryggt & säkert

Här köper du Bitcoin med Swish på en minut. Tryggt och säkert som på din vanliga bank. Hos svenska Safello är det enkelt att växla och överföra pengar från din vanliga internetbank till ditt Safello-konto. Det smidigaste sättet är att använda Swish och mobilt BankID direkt från din telefon. Du kan även göra transaktioner genom Handelsbanken Direkt och Bankgiro om du inte har Swish. Växlingskursen sätts när pengarna är på Safellos konto.

Vi erbjuder här det allra enklaste sättet att köpa Bitcoin med Swish via svenska bolaget Safello.

 

Safello är ett svenskt bolag med tillstånd hos finansinspektionen.

Första gången du köper Bitcoin?

Bitcoin-världen är lika spännande som den är stor. Därför har Safello säkra system och transparenta transaktioner som följer alla regelverk och svenska lagar kring penningtvätt. Som Sveriges kanske mest seriösa aktör inom Bitcoin ser Safello AB till att varje köp går helt rätt till.

Det blir inte enklare att köpa krypto än att gå via Safello med Bank-ID och Swish.

Köp Bitcoin på Kryptobörser

Vill du hellre registrera dig på en kryptobörs/handelsplattform har vi recenserat många bra kryptobörser. Dessa har många fördelar som Safello saknar. Bland annat kan du investera i massor av olika värdepapper hos aktörer som Toro och IG. Sådana plattformar har också helt andra ekonomiska muskler än de svenska aktörerna vilket gör att de har mer, roligare och bättre funktioner. Fördelen med Safello och Trijo är att de är svenska och därmed känns tryggare.

Köp Bitcoin med eToro

Det som framförallt skiljer eToro mot andra handelsplattformar är funktionerna som gör att man kan interagera med andra traders. Det skapar tillgång till nyheter, åsikter, chat och inte minst möjlighet att enkelt kopiera andras investeringar. Chat – Skriv dina tankar eller frågor kring olika marknader, tagga personer och de marknader som nämns i inlägget. Som ett inbyggt Twitter på eToro. Kopiera och följa andra – Via funktionen ”Kopiera personer” kan du sortera och söka upp personer som har en investeringsprofil som du tycker om. Exempelvis går det att söka efter personer som helt eller delvis har kryptovaluta i sin portfölj. eToro erbjuder också ett demo-konto där du kan testa att handla med låtsaspengar. Detta är vår absoluta favorit plattform för dig som vill börja investera i Bitcoin. Besök eToro här.

IG Markets – störst i världen

IG är störst i världen på Forex och CFD-handel och har bland mycket annat svensk kundtjänst dygnet runt som en av sina många fördelar. Har ett enormt utbud av investeringsmöjligheter förutom kryptovalutahandel. IG har funnits i drygt 50 år och har bland annat svensk kundtjänst. Hos IG kan du köpa Bitcoin och alla de stora kryptovalutorna. Läs mer om IG här: IG Recension.

Coinbase – köp riktiga Bitcoin med wallet

Coinbase är ett av världens största krypto-företag och de har ett mycket enkelt sätt att komma igång med bitcoin handel. Du köper riktiga bitcoin (inte certifikat) och du kan förvara dem hos Coinbase om du önskar eller flytta dem till en egen plånbok efter köp. Du kan även tjäna kryptovalutor bara genom att lära dig, med deras program Earn. Läs mer om COINBASE här.

LÄS OCKSÅ – Köp Kryptovaluta – läs om alla recenserade och rankade kryptobörser där du enkelt och tryggt kan handla med krypto.

https://9capital.org/
http://2982hotel.site/contact/
https://vatankurumsal.com/
http://gitasantihnusantara.org/
https://home-fixers.ae/
https://t-k.vip/
https://adrianazuniga.net/
https://adamoorthopaedic.com/
http://ciseelektrik.com/
https://smec.com.sg/
http://eventsglobal247.com/
https://reviewgames.id/
https://dtaajq.com/
http://imkovadesarollo.com/
https://www.nazaistudio.ma/
http://econohogar.com/
http://www.bellacucina.cl/
http://biroutraduceriploiesti.ro/
http://bcsservices.co.za/
https://suntech.com.co/
http://www.icekulbrands.co.za/
https://fundacionbartolocolon.com/
https://belajarbaking.xyz/
http://dinhhuonggiaoduc.com/
http://dronesgoiania.com.br/