fbpx
Från och med i dag onsdag kommer svenska Safello’s kunder att kunna köpa kryptovalutor med sina bankkonton via betaljätten Klarna.

Under tisdagen meddelade Stockholmsbaserade Safello att man har ansökt om en börsnotering på den svenska First North-börsen. I dag kommer så ännu en rejäl nyhet från bolaget. Man låter meddela att man inlett ett samarbete med Klarna.

I och med det nya partnerskapet kommer Safellos kunder – från och med i dag – kunna betala för kryptovalutor direkt från sina bankkonton via Klarnas system.

– Detta är en perfekt match. Klarna delar vår vision om att erbjuda en fenomenal användarupplevelse utan att kompromissa med säkerhet och “compliance”, säger Frank Schuil, VD på Safello.

Första gången Klarna ger sig in på kryptomarknaden

Det här är första gången Klarna ger sig in på kryptomarknaden trots att det ryktats om det ända sedan 2014.

– I över 15 år har Klarna utvecklat ett moget och säkert ekosystem som öppnar upp en rad möjligheter för ökad innovation och konkurrens. Safello är ett skolboksexempel på kundcentriska innovatörer som kan dra nytta av vår utvecklarvänliga Open Banking-infrastruktur och vi ser väldigt mycket fram emot partnerskapet, säger Philippe Rousseau, Senior Commercial Manager på Klarna, enligt pressmeddelandet.


Köp Bitcoin med Safello 


Vi erbjuder här det allra enklaste sättet att köpa Bitcoin med Swish via svenska bolaget Safello.

Se aktuell Bitcoin Kurs och historiska grafer här.