fbpx

Arcane Crypto Äger Kaupang Krypto AS

 

Norska Arcane Cryptos helägda dotterbolag Kaupang Krypto AS har lanserat en färdigutvecklad tjänst för automatiskt sparande i alla tillgängliga kryptovalutor på plattformen. Tjänsten är högt efterfrågad bland Kaupangs kunder (och högt efterfrågad av privatpersoner i hela världen) och hjälper till att minimera tidsrisk och administration genom automatiska köpordrar.

“Testperioden har fått en positiv respons från Kaupangs kunder och jag kan med glädje meddela att tjänsten nu lanseras brett. Vi har höga förväntningar på tjänstens genomslag och räknar med att en betydande del av Kaupangs kunder kommer att använda sig av tjänsten,” kommenterar Torbjørn Bull Jenssen, vd för Arcane Crypto.

Om Kaupang Krypto

Kaupang är en norsk kryptomäklare som står under tillsyn av norska motsvarigheten till svenska Finansinspektionen, Finanstilsynet, och tillhandahåller ett av de bredaste utbudet av kryptovalutor på den norska marknaden. Utöver sin automatiska köpwidget driver Kaupang OTC-handel för kunder som handlar stora volymer bitcoin och andra kryptovalutor vilka ofta behöver tillgång till mer omfattande likviditet och fasta prisuppgifter. Intäktsmodellen skapar flexibilitet och möjliggör skräddarsydda lösningar för Kaupangs största kunder, betalningsflöden och handel i altcoins. Kaupang och NBX är de två ledande Kryptobörserna i Norge. Arcane Crypto äger även Trijo börsen som har tillstånd från Baltikum men marknadsförs som en svensk kryptobörs.

Om Arcane Crypto
Arcane Crypto utvecklar och investerar i projekt med fokus på bitcoin och digitala tillgångar. Arcane driver en portfölj av företag som spänner över värdekedjan för digital finansiering. Som koncern levererar bolaget tjänster inriktade på betalningar, investeringar och handel. Arcane strävar efter att bli en ledande aktör inom digitala tillgångar genom att växa de befintliga verksamheterna, investera i avancerade projekt och genom förvärv och konsolidering.

Bolaget är noterat på Nasdaq First North Growth Market.

LÄS OCKSÅ – ARCANE CRYPTO STARTAR MINING nyhet från 30 augusti i år.