fbpx

JPMorgans VD Fortsätter Såga Bitcoin…

JPMorgans VD Jamie Dimon fortsätter envist att såga kryptovalutor generellt och inte minst Bitcoin. Trots att han haft fel i 7 års tid, trots att BTC är upp 7 000% sedan han började såga Bitcoin och trots att hans bank erbjuder kryptofonder. 

Jamie Dimon sågar fortfarande bitcoin BTC – kryptovalutan som har ökat med nästan 7000% i värde sedan Dimon började kalla den värdelös redan 2014.Igår talade Dimon vid ett “Institute for International Finance”-evenemang, där han återigen upprepade:

“Jag tycker personligen att bitcoin är värdelöst.”

Han tillade emellertid att JPMorgans kunder är “vuxna”, och han var beredd att ge dem “så bra som möjligt tillgång” till myntet – även om hans företag för närvarande inte kunde “depåa” BTC.

…Och Gör Bort Sig Rejält

Dimon verkade vara “on a mission”  att överträffa sig själv den här gången och ställde ut en utmaning till kryptosamhället – en han kan ha ångrat nästan omedelbart… Han talade  om gränsen på 21 miljoner Bitcoin:

”Jag ska bara utmana gruppen till en annan sak: Hur vet ni att den slutar på 21 miljoner? Har ni alla läst algoritmerna? Tror ni alla på det? Jag vet inte, jag har alltid varit skeptisk till sådana saker.”

VD’n för NASDAQ noterade kryptobörsen Coinbase Brian Armstrong dök upp med ett svar på Twitter och skrev att han inte bara hade läst algoritmen i fråga, utan att han också ”skrev den (kodade upp vår egen Bitcoin-nod) för att se till att jag förstod den.”

Jamie Dimon är alltså en riktig anakronism. Han biter sig kvar i sin gamla tro. Han vägrar acceptera den nya tidens utveckling, trots att hans egna arbetsgivare, banken han styr, erbjuder kryptofonder och har mängder med kryptoanalytiker anställda. Han tror han har rätt och alla andra fel. I och för sig ett vanligt mänskligt beteende…men ändå. Killen är VD på JPMorgan. Han borde ha litet högre kapacitet än detta..

Aktuella Kryptovaluta Kurser

Följ de 2 500 största Kryptovalutorna här. Live kurser med historiska grafer.

Bitcoin Live Kurs och historiska grafer
Ether Live Kurs och historiska grafer
Binance Coin Live Kurs och historiska grafer
Dogecoin Live Kurs och historiska grafer

…se världens 2 500 största Kryptovaluta Kurser här.