fbpx

Zuckerberg Skapar Hype För Flow

Mark Zuckerberg, VD för Instagrams moderbolag Meta och grundare av Facebook, berättade i mars att Meta skulle satsa på NFT på Instagram. Nu meddelas att man tar satsningen till 100 länder och Flow blockchains token Flow rusar rakt upp. 

Instagram utökar sin NFT-satsning internationellt till mer än 100 länder, meddelade moderbolaget Meta idag, plus att man lägger till stöd för NFT skapade på Flow blockchain. Nu pumpar FLOW-token som ett resultat.

Flow har stigit med nästan 44% under det senaste dygnet, enligt data från CoinGecko, med nästan hela den ökningen som kommer sedan Metas tillkännagivande i morse. När detta skrivs handlas FLOW för $2,76 per token, vilket är en 30-dagars uppgång på nästan 72%.

Instagrams NFT satsning låter samlare visa upp sina verifierade Flow NFTs på sitt konto. Initiativet lanserades först i USA i maj och har nu utökats till att även omfatta länder i Asien, Afrika och Mellanöstern.

Instagram NFT Har Varit På Väg Länge

Rykten om NFT på Instagram har snurrat i flera månader. Under sitt tal i mars sade Zuckerberg att han hoppas en dag att användare kommer att kunna prägla kläderna på sina digitala avatarer som NFT, men medgav att det fortfarande finns arbete att göra innan det kan hända.

Detta är förstås inte Zuckerbergs första satsning på blockchain-teknik. Under 2019 försökte vd:n lansera en digital valuta som hette Libra, men projektet lades ner efter massiva politiska och regulatoriska motgångar.

Flera av de grundande medlemmarna a-v den så kallade Libra Association lämnade projektet inom månader efter att det tillkännagavs efter påtryckningar från de amerikanska senatorerna Sherrod Brown (D-OH) och Brian Schatz (D-HI). I januari 2022 var Libra, som då hette Diem, död.

NFT-marknaden boomade enormt 2021 och genererade en total handelsvolym på cirka 25 miljarder USD. Redan så långt i 2022 har marknaden skapat 20 miljarder dollar i försäljning. Flow skapades av Dapper Labs och är mest känt för Dappers egna NFT-sportprojekt, inklusive NBA Top Shot, NFL All Day och UFC Strike. Det är dock en öppen blockchain-plattform som används av en rad andra projekt, inklusive anmärkningsvärda sådana som avatarskaparen Genies och barnens samlarapp, Zigazoo.

Relaterad läsning

Investera i Kryptovalutor gör du enklast hos Binance eller Avanza

https://9capital.org/
http://2982hotel.site/contact/
https://vatankurumsal.com/
http://gitasantihnusantara.org/
https://home-fixers.ae/
https://t-k.vip/
https://adrianazuniga.net/
https://adamoorthopaedic.com/
http://ciseelektrik.com/
https://smec.com.sg/
http://eventsglobal247.com/
https://reviewgames.id/
https://dtaajq.com/
http://imkovadesarollo.com/
https://www.nazaistudio.ma/
http://econohogar.com/
http://www.bellacucina.cl/
http://biroutraduceriploiesti.ro/
http://bcsservices.co.za/
https://suntech.com.co/
http://www.icekulbrands.co.za/
https://fundacionbartolocolon.com/
https://belajarbaking.xyz/
http://dinhhuonggiaoduc.com/
http://dronesgoiania.com.br/