fbpx

Indien Diskuterar Med Industrin

Förutom att Bank Of England intensifierar sina försök att reglera kryptomarknaden kommer även rapporter från den gamla brittiska kolonin och världens största land Indien där man jobbar på samma fråga. Nu har premiärminister Modi engagerat sig.

I går måndag höll Indiens parlamentariska finanskommitté och premiärminister Narendra Modi ett möte med representanter från kryptoindustrin. Detta var Indiens första parlamentariska diskussion någonsin om det breda ämnet kryptofinansiering som involverar industrin.

”Det fanns en förståelse för att kryptovaluta inte kan stoppas men det måste regleras … Det fanns en samsyn om att en reglerande mekanism borde införas för att reglera kryptovaluta.”

Beskrivs Som Ett Bra Möte

Indiens premiärminister Narendra Modi skall ha varit ordförande för ett mycket långt och omfattande möte om kryptovaluta och relaterade frågor i lördags. ANI News rapporterade, med hänvisning till regeringskällor: Dagens möte ledd av premiärminister Narendra Modi om vägen framåt för kryptovaluta och relaterade frågor var mycket omfattande.

Man vill bland annat stoppa för vidlyftig reklam för krypto. ”Det ansågs starkt att försök att vilseleda ungdomar genom alltför lovande och icke-transparent reklam skulle stoppas”, meddelar ANI News.

”Dagens möte ledd av premiärminister Narendra Modi om vägen framåt för kryptovaluta och relaterade frågor var mycket omfattande”

Mötet var också ett resultat av en rådgivande process eftersom Reserv Bank of India, finansministeriet och inrikesministeriet hade gjort en utarbetad övning om det samt konsulterat experter från hela landet och världen.

Följ Kryptovaluta Kurserna

Kurserna är kraftigt ner idag vid lunchtid med nedgångar runt 10% för de flesta coinsen.

Bitcoin Live Kurs och historiska grafer
Ether Live Kurs och historiska grafer
Binance Coin Live Kurs och historiska grafer
Dogecoin Live Kurs och historiska grafer

…se världens 2 500 största Kryptovaluta Kurser här.