fbpx

Indiska Regeringen Avvaktar

Den Indiska regeringen har påverkat hela kryptobörsen under flera tillfällen i höst. Landet med 1,4 miljarder invånare har en god adoption av kryptovaluta med tiotals miljoner Indier som är investerade i Bitcoin och andra digitala valutor. Nu rapporteras att regeringen skjuter upp lagstiftningen och söker mer samråd med branschen.

Kryptovalutapropositionen som var listad för att tas upp i den nuvarande sessionen i parlamentet håller på att omarbetas. Regeringen söker bredare samråd om krypto innan de slutför reglerna för att styra digitala valutor i Indien. Förra veckan rapporterade lokala medier att regeringen planerar att göra ytterligare ändringar i kryptovaluta-lagen. Landets finansminister, Nirmala Sitharaman, sade nyligen att lagförslaget behövde omarbetas.

Indiska kryptovalutabörsen Wazirx släppte sin rapport ”2021 Year of Crypto” i torsdags. ”Wazirx bevittnade en massiv ökning av användarregistreringar som ledde till att man passerade 10 miljoner användare,” detaljerade rapporten, och tillade att börsen hade en handelsvolym på över 43 miljarder dollar, en ökning med 1 735% jämfört med föregående år.

Att förbjuda krypto i Indien framstår som orimligt och även dumdristigt rent politiskt. De nya samtalen lär vara positivt men något besked väntas inte förrän i början av nästa år.

Investera i Kryptovaluta gör du enklast hos topprankade eToro

Relaterad LäsningKrypto Indien – Fördjupa dig i utvecklingen i Indien både vad gäller lagstiftningen och privata företag.

Följ Oss På Sociala Media

Senaste uppdateringarna.

https://9capital.org/
http://2982hotel.site/contact/
https://vatankurumsal.com/
http://gitasantihnusantara.org/
https://home-fixers.ae/
https://t-k.vip/
https://adrianazuniga.net/
https://adamoorthopaedic.com/
http://ciseelektrik.com/
https://smec.com.sg/
http://eventsglobal247.com/
https://reviewgames.id/
https://dtaajq.com/
http://imkovadesarollo.com/
https://www.nazaistudio.ma/
http://econohogar.com/
http://www.bellacucina.cl/
http://biroutraduceriploiesti.ro/
http://bcsservices.co.za/
https://suntech.com.co/
http://www.icekulbrands.co.za/
https://fundacionbartolocolon.com/
https://belajarbaking.xyz/
http://dinhhuonggiaoduc.com/
http://dronesgoiania.com.br/