fbpx

Vad är Hex Kryptovaluta?

Hex kryptovaluta är en kryptovaluta-token, som lanserades på Ethereum-nätverket 2019 av entreprenören Richard Heart. Just nu är den världens tredje största Kryptovaluta.

Hex är en kryptovaluta-token, som lanserades på Ethereum-nätverket 2019 av entreprenören Richard Heart. Systemet hävdar att det är det första blockchain-certifikatet för insättning som belönar investerare som låser in eller satsar sina innehav under en viss tid.

Intäkterna kommer från symbolens prishöjningar och det finns straff om folk drar sig ur tidigt. Mer ränta betalas om fler mynt satsas och eftersom fler Hex stängs in blir de mer knappa och driver upp priset, säger Susannah Streeter, seniorinvesterings- och marknadsanalytiker på Hargreaves Lansdown.

Därför Lanserades HEX

Richard Heart Hex eftersom “jag ville fixa det som var fel med Bitcoin och finans i allmänhet”. Han tillade: “Att bygga den bäst presterande tillgången i mänsklighetens historia var också ett specifikt mål.”

Hur mycket är Hex värt?

Värdet på Hex har ökat dramatiskt de senaste månaderna 2 månaderna. En Hex är för närvarande värt 0,1318 dollar, den 11 Augusti 2021, enligt data från CoinMarketCap. Se aktuell HEX Valuta Kurs här. Totalt värde på HEX är just nu 74 miljarder. Drygt 19 miljarder högre än Binance Coin.

Att inneha de snabbast uppskattande tillgångarna – vilket innebär att de ökar i värde när du äger dem – kommer med “extrem volatilitet”, sade Mr Heart. Han tillade: “85% prissänkningar är inte ovanliga. Bitcoin har gjort några av dem genom åren, och Hex har också, men ingen som någonsin haft Bitcoin i mer än 3,5 år har förlorat pengar.

Men belöningssystemet i Hex är beroende av prisinflation och påföljder för att dra sig ur insatserna tidigt, och som vi har sett i kryptos flyktiga värld kan efterfrågan sjunka dramatiskt. Det långsiktiga användningsfallet som insättningsintyg är också obevisat och många köpare letar helt enkelt efter vinster på kortare sikt.

“Med tanke på den potentiella volatiliteten bör handlare göra klokt i att behandla Hex Kryptovaluta med försiktighet och bara syssla med denna krypto i utkanten av sin investeringsportfölj.”

MER LÄSNING – HEX VALUTAN kolla in historisk utveckling på HEX kursen här.

Aktuella kryptovalutakurser

HEX Live Kurs och historiska grafer
Bitcoin Live Kurs och historiska grafer
Ether Live Kurs och historiska grafer
Binance Coin Live Kurs och historiska grafer
Dogecoin Live Kurs och historiska grafer

Se världens 2 500 största Kryptovaluta Kurser Live här.