fbpx

Lydia Tar Steget In i Krypto

Den stora franska appen för finansiella tjänster Lydia kommer nu att erbjuda sina 5,5 miljoner användare exponering för ett brett utbud av kryptotillgångar efter ett samarbete med den framgångsrika österrikiska kryptobörsen Bitpanda.

Som en del i affären kommer Lydia att integrera Bitpandas digitala tillgångsinvesteringsprodukt, kallad ”White Label Solution”, för att göra det möjligt för sina kunder att investera 24/7 i mer än 100 digitala tillgångar, inklusive kryptovalutor, delaktier, börshandlade fonder (ETF). ), och ädla metaller.

Lydia grundades 2013 och är en daglig finansiell ”superapp” som sägs användas av en tredjedel av de franska 18 till 35-åringarna. Appen har tagit in totalt 131 miljoner USD i två finansieringsomgångar under 2020, även om man inte avslöjade värderingen.

”Med Lydia trading är vår ambition att bredda tillgången till investeringstillgångar, för att göra den tillgänglig för alla oavsett om de bara är nyfikna, nybörjare eller experter”, säger Cyril Chiche, appens VD och medgrundare.

Franska Succé Appen Lydia Erbjuder Krypto i Samarbete Med Bitpanda

Om BitPanda

”Vårt mål är att ombilda vad det innebär att investera, genom att göra enkla, lättanvända finansiella produkter för alla,” sade Eric Demuth, Bitpandas grundare och VD.

Bitpanda tog in 170 miljoner USD tidigare i år, som Kryptovalutaguiden rapporterade, i en serie B-finansieringsrunda och fick en värdering på 1,2 miljarder USD och blev Österrikes första tech unicorn. I sin finansieringsrunda av serie C tog börsen dock in 263 miljoner USD, vilket gav en värdering på 4,1 miljarder USD.

Läs mer om Bitpanda – i vår Bitpanda Recension – Österrikes största kryptobörs ligger långt långt före de svenska motsvarigheterna.

Aktuella Kryptovaluta Kurser

Följ Bitcoin och de 2 500 största Kryptovalutorna här. 

Bitcoin Live Kurs och historiska grafer
Ether Live Kurs och historiska grafer
Binance Coin Live Kurs och historiska grafer

…se världens 2 500 största Kryptovaluta Kurser här.