fbpx

FIFA+ Collect Heter Nya NFT Plattformen

Med Fotbolls-VM 2022 bara månader bort har FIFA, fotbollens globala styrande organ, meddelat att de kommer att lansera en egen NFT-plattform för digitala samlarföremål med fotbollstema. FIFA påpekar att deras samlarbilder är inkluderande.

Plattformen, FIFA+ Collect, kommer att lanseras senare i september, och kommer att innehålla ”prisvärda, inkluderande och tillgängliga” NFT:er som skildrar anmärkningsvärda fotbollsögonblick, konst och bilder, enligt FIFA. När världsmästerskapet – som kommer att äga rum i Qatar i slutet av november – startar, kan ögonblicken från den globala fotbollsturneringen också omvandlas till digitala samlarföremål.

FIFA Valde Algorand Blockchain

FIFA+ Collect kommer att köras på Algorand blockchain, ett proof-of-stake Ethereum och Solana-alternativ utvecklat av MIT-professorn Silvio Micali. I maj i år blev Algorand FIFA:s officiella blockchain-partner.

Algorand skapade rubriker tidigare i år för att ha förvärvat den digitala musikdelningstjänsten Napster, och för att ha samarbetat med LimeWire – som, en gång en peer-to-peer musikdelningstjänst själv, nyligen lanserade en musikcentrerad NFT-marknadsplats med verk av artister signerade på Universal Music Groups etikett.

Algorand kommer sannolikt inte vara enda kryptobolaget bland sponsorerna i Doha i november. I mars meddelade Crypto.com att det skulle bli fotbolls-VM’s exklusiva kryptobörs-sponsor. Då Crypto.com tidigare i veckan lade ner ett sponsringsavtal på 495 miljoner dollar med UEFA, European Champions League är det inte säkert de fullföljer avtalet med FIFA heller

Relaterad Läsning

 

 

NFT Nyheter På Sociala Media

Senaste uppdateringarna

https://9capital.org/
http://2982hotel.site/contact/
https://vatankurumsal.com/
http://gitasantihnusantara.org/
https://home-fixers.ae/
https://t-k.vip/
https://adrianazuniga.net/
https://adamoorthopaedic.com/
http://ciseelektrik.com/
https://smec.com.sg/
http://eventsglobal247.com/
https://reviewgames.id/
https://dtaajq.com/
http://imkovadesarollo.com/
https://www.nazaistudio.ma/
http://econohogar.com/
http://www.bellacucina.cl/
http://biroutraduceriploiesti.ro/
http://bcsservices.co.za/
https://suntech.com.co/
http://www.icekulbrands.co.za/
https://fundacionbartolocolon.com/
https://belajarbaking.xyz/
http://dinhhuonggiaoduc.com/
http://dronesgoiania.com.br/