eToro Wallet – bäst kryptoplånbok på marknaden

eToro Wallet är en mycket säker och väldigt lättanvänd digital plånbok för i nuläget över 120 kryptovalutor. Köp, förvara, ta emot och överför mycket enkelt över 120 kryptovalutor till din eToro plånbok och byt bland över 500 par. Handelsplatsen eToro är högst upp på vår ranking av kryptobörser och deras egna wallet är även den i yppersta toppklass.

Öppna konto på eToro och få marknadens bästa Wallet, den mest sociala handelsplatsen med de lägsta avgifterna och bästa funktionerna. 

eToro Wallet funktioner

Vi rankar eToro som den allra bästa handelsplatsen på vår topplista. Det är primärt på grund av att man har den mest sociala plattformen med ett superbt gränssnitt, mycket låga avgifter och stort utbud av krypto. Man kan också köpa både riktiga kryptos samt CFD:er, handla med FIAT valuta, aktier (utan courtage) och mycket annat hos eToro. Dessutom erbjuder man marknadens allra bästa kryptoplånbok. Vi rekommenderar verkligen eToro som handelsplats för dig som vill investera i kryptovaluta.

1. Byta kryptovaluta mot kryptovaluta

Byt något av över 500 kryptovalutapar mot andra kryptovalutatillgångar, allt i din eToro Wallet, utan att behöva flytta/överföra någonting någonstans.

2. Privat nyckel som inte kan tappas bort

Använd eToro Wallet-tjänsten  privat nyckel (säkerhetsnyckel) för att hjälpa dig återställa åtkomst till din Wallet, vid behov.

3. On-chain-adress

Lagra, ta emot och överför din kryptovaluta var som helst på blockkedjan, med din personliga, unika och helt privata on-chain-adress.

4. Enkel, säker, online

eToro’s Wallet är gratis att ladda ner och du kan enkelt komma åt den med dina eToro-uppgifter. Detta är en av de absolut säkraste Wallets som finns, med flera säkerhetsfunktioner på hög nivå och standardiseringsprotokollet ISO 27001/27032.

LÄS OCKSÅ – eToro läs mer om plattformen eToro, deras fina funktioner, hur många kryptos man erbjuder handel i, hur  plånboken funkar i detalj och skapa ett konto på vår favorit bland världens plattformar för kryptovalutahandel. Du handlar aktier helt gratis på eToro och avgifterna på kryptovaluta är även de mycket bra.