fbpx

Ethereum Nära Proof-of-Stake

Under ett samtal på torsdagen nämnde Ethereum-utvecklare (ETH) potentiella datum för sammanslagningen – den massiva och efterlängtade händelsen när Ethereum går från proof-of-work (PoW) konsensusmekanismen till proof-of-stake (PoS).

Under ett samtal på torsdagen nämnde Ethereum-utvecklare (ETH) potentiella datum för sammanslagningen – den massiva och efterlängtade händelsen när Ethereum går från proof-of-work (PoW) konsensusmekanismen till proof-of-stake (PoS). Datumen som nämns i dokumentet som delas under samtalet inkluderar 15, 16 och 20 september.

Det är särskilt viktigt att en uppgradering som kommer att starta hela sammanslagnings-processen måste ske först. Den här uppgraderingen kallas Bellatrix, och det behöver gå ungefär två veckor mellan den och den faktiska sammanslagningen. Det fanns också en diskussion om att påskynda hashraten så att tiden mellan Bellatrix och sammanslagningen skulle förkortas från 14 till 7 dagar, eller en 10-dagars ”kompromiss”.

Det måste också finnas tillräckligt med tid innan sammanslagningen om något med Bellatrix skulle gå fel, sade de. Kursen på Ethereum har gått väldigt bra senaste veckorna, med all sannolikhet driver marknaden upp priset inför flytten – om den går bra lär etherkursen fortsätta starkt. Blir det problem med tekniken kan den rasa rejält.

– Investera i Kryptovaluta – använd alltid endast seriösa plattformar som topprankade AvanzaBinance eller Bitpanda

https://9capital.org/
http://2982hotel.site/contact/
https://vatankurumsal.com/
http://gitasantihnusantara.org/
https://home-fixers.ae/
https://t-k.vip/
https://adrianazuniga.net/
https://adamoorthopaedic.com/
http://ciseelektrik.com/
https://smec.com.sg/
http://eventsglobal247.com/
https://reviewgames.id/
https://dtaajq.com/
http://imkovadesarollo.com/
https://www.nazaistudio.ma/
http://econohogar.com/
http://www.bellacucina.cl/
http://biroutraduceriploiesti.ro/
http://bcsservices.co.za/
https://suntech.com.co/
http://www.icekulbrands.co.za/
https://fundacionbartolocolon.com/
https://belajarbaking.xyz/
http://dinhhuonggiaoduc.com/
http://dronesgoiania.com.br/