fbpx

Liten chans att Bitcoin når Rekordnivåer i år

Optionsmarknaden ger en chans på 8% att kryptovalutan Bitcoin stiger till en ny topp över $ 64 800 före den 31 december.

Sannolikheten för att Bitcoin (BTC, + 0,03%) handlas för över 100 000 dollar innan årsskiftet är bara 2%. Vissa observatörer kan känna att marknaden undervärderar sannolikheten, men siffrorna måste läsas i samband med den senaste prisutvecklingen.

Bitcoin priset har mer än halverats sedan det toppade sig över $ 64 000 i mitten av april i år. Bullish känslorna har försvagats så mycket att den årliga rullande tremånadersbasen (spot minus futures) i bitcoin-futures noterade på Binance föll till noll tidigare denna vecka. Futures noterade på Binance, världens största kryptobörs efter handelsvolym, handlades till en premie på nästan 40% under tjurrusningens topp.

I fjol nådde Bitcoin Rekordnivåer trots låg chans

Under de första tio månaderna 2020 signalerade marknaden genomgående en chans på mindre än 10% att bitcoin skulle nå över $20 000 senast 31 december. Ändå bröt Kryptovalutan över nyckelnivån i mitten av december och avslutade året nära $ 29 000. Så osvuret är som alltid bäst

Aktuella kryptovalutakurser

Följ världens största kryptovaluta kurser här.

Bitcoin Live Kurs och historiska grafer
Ether Live Kurs och historiska grafer
Binance Coin Live Kurs och historiska grafer
Dogecoin Live Kurs och historiska grafer

Se världens 2 500 största Kryptovaluta Kurser Live här.

KÄLLA – COINDESK