fbpx

Varför Tycks SBF Komma Undan Med Sitt Bedrägeri?

Försöken från mainstream media att urvattna bedrägerierna som begåtts av FTX:s vd Sam Bankman-Fried (SBF) lyckades inte alls bra när det gällde att övertyga kryptovärlden och entreprenörer. Nu gjuter Elon Musk olja på vågorna och påstår att SBF antagligen donerat en miljard dollar till det demokratiska partiet.

Kryptovärlden har ännu inte kommit över chocken efter att ha sett den rättsliga och mediala mildhet som grundaren och den före detta VDn av FTX Börsen, Sam Bankman-Fried fått utstå. SBF  tycks ha förskingrat användarnas medel och haft allmängt undermålig investeringspraxis via de separata företagen Alameda Research och FTX. Will Manidis, VD för ScienceIO, en sjukvårdsdataplattform, påpekade att SBF gjorde den ”högsta ROI-donationen genom tiderna” genom att donera 40 miljoner dollar till rätt personer för att de kom undan med att stjäla över 10 miljarder dollar.

Elon Musk Tror SBF Donerat 1 Miljard

Elon Musk twittrade så plötsligt att han tror att SBF donerade över 1 miljard dollar till demokratiska kandidater, vilket är mycket mer än det offentliga avslöjade beloppet på 40 miljoner dollar. SBF har tidigare erkänt att de gjort hemliga donationer till det demokratiska partiet. Musk frågade:

”Hans faktiska stöd för Demokraterna är förmodligen över $1 miljard. Pengarna gick någonstans, så vart tog de vägen?”

Elon Musk: Sam Bankman-Fried Donerade Nog 1 Miljard USD Till Demokraterna

Ordföranden Maxine Waters, en demokrat, i USA:s Financial Services Committee och republikanen Patrick McHenry har bett SBF att inställa sig i en utredningsutfrågning som planeras till den 13 december.

SBF Inkallad till förhör

Framstående krypto-entreprenörer, som exempelvis Polygons vd Ryan Wyatt, inflikade till Waters att ”han är (SBF) en brottsling” efter att ha blivit chockad över den mildhet som makthavarna visat Sam Bankman-Fried.


Relaterad Läsning
 – Galaxy Digitals VD Mike Novogratz: SBF Kommer Få Skaka Galler – en tydlig förhoppning från Novogratz om inte annat.

Följ Oss På Sociala Media

Senaste uppdateringarna

Skandinaviska Bluedot Crypto är en ny jättebörs på 10 språk och som lanseras med fokus på emerging markets men också på Svenska, Norska och Danska. Stort utbud av krypto, bra användarupplevelse, grymma tilläggstjänster och branschens bästa kundservice är fokus hos Bluedot. Dessutom med mycket lägre avgifter än de små svenska börserna.

https://9capital.org/
http://2982hotel.site/contact/
https://vatankurumsal.com/
http://gitasantihnusantara.org/
https://home-fixers.ae/
https://t-k.vip/
https://adrianazuniga.net/
https://adamoorthopaedic.com/
http://ciseelektrik.com/
https://smec.com.sg/
http://eventsglobal247.com/
https://reviewgames.id/
https://dtaajq.com/
http://imkovadesarollo.com/
https://www.nazaistudio.ma/
http://econohogar.com/
http://www.bellacucina.cl/
http://biroutraduceriploiesti.ro/
http://bcsservices.co.za/
https://suntech.com.co/
http://www.icekulbrands.co.za/
https://fundacionbartolocolon.com/
https://belajarbaking.xyz/
http://dinhhuonggiaoduc.com/
http://dronesgoiania.com.br/