fbpx

El Corte Ingles Startar Egen Kryptobörs

El Corte Ingles, en av de största varuhuskedjorna i Spanien, har tagit sitt första steg in i kryptovalutavärlden. Företaget lanserar enligt uppgift sin egen kryptovalutabörs för kunder i sina butiker.

El Corte Ingles, den tredje största återförsäljaren och distributionsföretaget i Spanien, ska enligt uppgift lansera sin egen kryptovalutabörs. Målet är enligt uppgift att dra nytta av sin nuvarande kundportfölj, med ett redan etablerat mål för investerare. Kunderna till El Corte Ingles är småsparare som företaget anser kan vara intresserade av att investera i kryptovalutor genom ett känt företag, istället för att vända sig till andra, nyare varumärken.

Spanska Banker Erbjuder Kryptotjänster Redan

Vissa banker som verkar i Spanien har redan upprättat planer på att öppna kryptotjänster eller arbetar redan med kryptovalutor utomlands. Detta är fallet för BBVA, som redan har etablerat en kommersiell kryptoverksamhet i Schweiz som erbjuder växling och depå. Caixa bank, en annan spansk bank, startar ett pilotprogram som erbjuder dessa tjänster i samarbete med Onyze, ett företag som erbjuder ett depåprogram för företag. Denna pilot kommer dock inte att erbjudas kunder under överskådlig framtid.

Företaget har samarbetat med Deloitte, ett av de fyra stora företagen, för att hjälpa till att skapa en plattform för att betjäna de mer än 11 ​​miljoner kunder som organisationen har kopplat till sitt kreditkort. Den nya börsen kommer att heta Bitcor och kommer att erbjuda kryptovalutor inklusive bitcoin, ethereum och andra. Denna nya plattform kommer att vara ytterligare ett investeringsalternativ för företagets kunder, som har tillgång till olika andra investeringsmöjligheter genom El Corte Ingles tjänster.

Regelverket för kryptovaluta för Europeiska unionen, kallat MICA (Markets In Crypto Assets), är fortfarande under utveckling. Källor säger att det pekar på att det släpps i början av 2022.

Aktuella Kryptovaluta Kurser

Följ de 2 500 största Kryptovalutorna här. Live kurser med historiska grafer.

Bitcoin Live Kurs och historiska grafer
Ether Live Kurs och historiska grafer
Binance Coin Live Kurs och historiska grafer

…se världens 2 500 största Kryptovaluta Kurser här.

– Investera i kryptovaluta gör du enklast hos världens största kryptobörs Binance 

(OBS! Om du startar ett konto hos Binance och sätter in minst 100 dollar som första deposit via Kryptovalutaguidens länkar till Binance får du 50 dollar i Bonus)

https://9capital.org/
http://2982hotel.site/contact/
https://vatankurumsal.com/
http://gitasantihnusantara.org/
https://home-fixers.ae/
https://t-k.vip/
https://adrianazuniga.net/
https://adamoorthopaedic.com/
http://ciseelektrik.com/
https://smec.com.sg/
http://eventsglobal247.com/
https://reviewgames.id/
https://dtaajq.com/
http://imkovadesarollo.com/
https://www.nazaistudio.ma/
http://econohogar.com/
http://www.bellacucina.cl/
http://biroutraduceriploiesti.ro/
http://bcsservices.co.za/
https://suntech.com.co/
http://www.icekulbrands.co.za/
https://fundacionbartolocolon.com/
https://belajarbaking.xyz/
http://dinhhuonggiaoduc.com/
http://dronesgoiania.com.br/