fbpx

Dolce & Gabbana Ger Sig In I NFT

Det italienska modemärket Dolce & Gabbana genomförde sin första NFT-samlarauktion någonsin idag via UNXD-marknaden, kallad Collezione Genesi, och erbjudandet drog in mer än 1 885 ETH-nästan 5,7 miljoner dollar.

Dolce & Gabbanas första NFT-kollektion var inte helt digital. Vissa artiklar gav den höga budgivaren en fysisk klädsel eller smycken vid sidan av den digitala versionen. En NFT är i själva verket ett kvitto på en sällsynt digital artikel, som verifierats av en blockchain -plattform, i detta fall Ethereum.

Red DAO – Fokuserar På Fashion NFT

Försäljningen gick till Red DAO, en ny decentraliserad autonom organisation (DAO) med fokus på att samla värdefulla digitala kläder. Det nyligen lanserade kollektivet är en utlöpare av Flamingo DAO, en högkapitaliserad DAO som är en av de stora investerarna i NFT-samlarobjekt. Red själv har redan cirka 7,5 miljoner dollar i sin kassa, baserat på plånboksdata som anges på bolagets webbplats.

“Digitalt mode på blockchain är en massiv framväxande möjlighet i ekosystemet”, säger Megan Kaspar, som är medlem i Red DAO samt verkställande direktör för kryptoinvesteringsföretaget Magnetic. “Flamingos djupa insikt i branschen ledde till inkubationen av Red DAO, som fokuserar på mode-NFT.”

Aktuella Kryptovaluta Kurser

Följ de 2 500 största Kryptovalutorna här. Live kurser med historiska grafer.

Bitcoin Live Kurs och historiska grafer
Ether Live Kurs och historiska grafer
Binance Coin Live Kurs och historiska grafer
Dogecoin Live Kurs och historiska grafer

…se världens 2 500 största Kryptovaluta Kurser här.