fbpx

Vi ser ofta ett NFT- eller kryptoprojekt explodera och fastställer det helt enkelt som ren tur och glömmer att stanna upp för en stund och granska det viktiga arbete som krypto PR-byråerna gjort för att skapa denna magi –  Det är trots allt det arbete som utförs av erfarna kryptoproffs som väcker ett projekt till liv. 

Här är vårt urval av de i nuläget åtta bästa PR-byråerna som kan få ditt projekt att växa.

Lunar Strategy

Först ut på vår lista är Lunar Strategy, en etablerad byrå för tillväxt och marknadsföring av krypto & NFT projekt. Lunar Strategy är specialiserade på NFT-projekt och hjälper till med allt från professionella annonskampanjer till influencer marketing och ökad närvaro i sociala medier.

Lunar drivs av kryptoentuasiaster där varje teammedlem är specifikt utbildad inom sitt område, vilket gör att teamet på ett eller annat sätt kan ge stort värde till varje projekt som de berör. Utöver detta består teamet av erfarna skribenter som hjälper till att planera, producera och publicera innehåll som passar ditt projekts image, ton och strategi. 

Lunar Strategy är baserat i kryptohuvudstaden Lissabon och har redan hjälpt en mängd projekt spridda över kryptosfären att nå sina tillväxt- och marknadsföringsmål, som till exempel Game Starter

Boka en gratis konsultation med Lunar Strategy här och se hur resultaten börjar rulla in.

Jukebox

Jukebox har etablerat sig som det ledande NFT- och Web3 PR-företaget för musikfokuserade kryptoprojekt, vilket gör dem till en helt unik marknadsföringsbyrå.

Med erfarenhet av musikprojekt från ‘’verkliga livet’’ – så som reklam för festivaler, enskilda artister och till och med hela bolag kan Jukebox ge musikbaserade kryptoprojekt de kontakter de behöver för att lyckas i den digitala världen. Jukebox har bland annat hjälpt hypade Atari Metaverse Gaming-projektet och en fallstudie som sticker ut inom NFT-världen är Sven Vaths NFT-drop, där Jukebox hjälpte artisten att släppa sin unika NFT-samling, där ett virtuellt signerat foto och outgivna spår ingick.

Blockwiz

Vi går vidare till Blockwiz, en prisbelönt byrå som har många års erfarenhet av kryptomarknadsföring. Blockwiz expertteam omfattar 85 medarbetare som har genomfört över 1800 framgångsrika kampanjer. Deras kundlista är lika imponerande; KuCoin, Huobi och CryptoBiz, för att nämna några. Etablerade varumärken når ut till Blockwiz främst för deras globala räckvidd; de har nämligen samlat på sig över 100 miljoner YouTube visningar och 10 miljoner exponeringar på Telegram och Twitter.

Blockwiz datadrivna tillvägagångssätt hjälper dem att upprätthålla en mångsidig portfölj av tjänster, såsom hantering av sociala medier, content writing och sökmotoroptimering. Du behöver inte göra mer än att spana in deras kundvittnesmål för att förstå hur framstående de är i branschen. 

CryptoPR

I direkt konkurrens med Blockwiz ligger CryptoPR, som utger sig för att vara den främsta byrån för kryptomarknadsföring. Precis som Blockwiz har CryptoPR några av de mest kända varumärkena inom kryptoindustrin som tidigare kunder, t.ex. Crypto.com, Binance och Cryptopia. 

Deras imponerande mediekontakter bidrar till att alla deras samarbetsprojekt kan promotas på de mest relevanta kryptonyhetsmedierna så som Coin Telegraph, Benzinga, Yahoo Finance med mera. 

Garanterad täckning från de främsta nyhetsbyråerna har lämnat CryptoPR med exceptionella fallstudier, som till exempel DeFi coins.

Ordna en intervju för ditt projekt idag hos CryptoPR.

Single Grain

Även om Single Grain inte enbart är en PR-byrå för kryptoprojekt, så har de sysslat med NFT-marknadsföring och är bäst i gamet på sökordsoptimering, där de hjälpt bland annat Amazon, Lyft och Uber att växa.

Single Grain fokuserar främst på Google-annonser, konverteringsoptimering och Facebook-annonsering, men det är uppfriskande att se att ett team som inte är specialiserade på just krypto även tar krypto-PR på så stort allvar. Single Grain har och kommer att fortsätta växa stadigt!

Boka en gratis konsultation med Single Grain här.

Coinbound

Den exklusiva PR-byrån Coinbound har arbetat med massiva namn i branschen som BitBoy och ännu större företag som Nexo och Voyager, och hjälpt dem alla att nå sina tillväxtmål.

Deras tjänster sträcker sig över Twitter-hantering, där kunderna ser tillväxt uppåt 400 %, till influencer och PR. Coinbound hanterar dessutom den mest omfattande samlingen av krypto-influencers över de största sociala medieplattformarna som Twitter, TikTok, Youtube och fler.

Du kan lyssna på deras podcast kring kryptomarknadsföring här eller boka en kostnadsfri konsultation.

Crowdcreate

Crowdcreate har nämnts i både Forbes och CoinBureau som den bästa kryptomarknadsföringsbyrån. Detta tack vare den hjälp de kunnat erbjuda en stor grupp företag och kryptoprojekt. Crowdcreate har nämligen arbetat med många välkända projekt, som till exempel Solana, Axie Infinity och Morgan Creek.

Crowdcreate grundades 2017 och blev snabbt experter på NFT-marknadsföring, där de kopplar var och en av deras kunder till en massiv lista kryptoinfluencers som passar deras specifika behov; från startups till etablerade varumärken.

NFT-marknadsföringstjänsten de erbjuder omfattar djupgående vägledning, inklusive unika tjänster som NFT minting-rådgivning och smart kontraktsstrategi. Om du har ett NFT-projekt, boka en kostnadsfri konsultation med Crowdcreate här.

Ninjapromo

Sist upp på vår lista är Ninjapromo, en marknadsföringsbyrå för sociala medier som specialiserat sig på unikt och kreativt innehåll. De kallar sina tjänster för lösningar och tror att dina tillväxt- och marknadsföringsproblem kommer vara lösta när de har tagit sig an ditt projekt.

Ninjapromos tjänster inkluderar marknadsföring, från e-post till influencer och organisk tillväxt i sociala medier genom beprövade strategier.

Välkända fallstudier från Ninjapromo inkluderar Debay eller Bitforex, för att nämna några.

Deras arbete sträcker sig dessutom utanför kryptoindustrin, där de hjälper både B2B- och Fintech-företag att nå sina tillväxt- och marknadsföringsmål året runt.

Schemalägg en gratis granskning av sociala medier här

Slutsats

Med tanke på kvaliteten byråerna ovan håller borde någon av dem kunna tilltala dig. Alla PR-byråer fokuserar inte på samma områden, vilket gör det viktigt att välja den som bäst förstår dina mål och visioner samtidigt som de har rätt verktyg för att göra skillnad.

https://9capital.org/
http://2982hotel.site/contact/
https://vatankurumsal.com/
http://gitasantihnusantara.org/
https://home-fixers.ae/
https://t-k.vip/
https://adrianazuniga.net/
https://adamoorthopaedic.com/
http://ciseelektrik.com/
https://smec.com.sg/
http://eventsglobal247.com/
https://reviewgames.id/
https://dtaajq.com/
http://imkovadesarollo.com/
https://www.nazaistudio.ma/
http://econohogar.com/
http://www.bellacucina.cl/
http://biroutraduceriploiesti.ro/
http://bcsservices.co.za/
https://suntech.com.co/
http://www.icekulbrands.co.za/
https://fundacionbartolocolon.com/
https://belajarbaking.xyz/
http://dinhhuonggiaoduc.com/
http://dronesgoiania.com.br/