fbpx

Med framväxten av decentralisering och blockchain finns det ett större behov än någonsin för företag att ha ett aktivt och engagerat community. I kryptovaluta- och blockchain-världen är community management därför av avgörande betydelse, då denna teknik fortfarande befinner sig i ett tidigt skede, och det är extra viktigt för företagen att tillhandahålla korrekt och aktuell information till sitt community.

Med hjälp av Community Management kan företag bygga upp underhålla relationer med sina kunder. Detta genom att erbjuda ett utrymme för ärlig diskussion och regelbundet engagera sig med kunder. Förutom att detta bygger och underhåller relationer, kan företaget även visa att de är engagerade i transparens och öppenhet.

Community management blir viktigare var dag I takt med att sektorn utvecklas. Denna korta guide kommer att titta på de 7 bästa community management-byråerna som arbetar med företag inom kryptovaluta och blockchain.

Lunar Strategy

Lunar Strategy erbjuder olika tjänster, så som hantering av sociala medier, betald annonsering och influencer marketing. Det är också en svensk marknadsföringsbyrå..

Det som skiljer Lunar Strategy åt från andra byråer är dess fokus på resultat. Deras erfarna team har en dokumenterad erfarenhet av att leverera resultat för sina kunder – gång på gång. Som kund kan du välja mellan många olika tjänster och få en skräddarsydd marknadsföringsstrategi med en personlig touch. Hittills har Lunar Strategy arbetat med kunder som Game Starter, Oasis och Pixel Pix, för att nämna några.

Blockwiz

Blockwiz är en annan byrå som specialiserat sig på att arbeta med företag inom kryptovaluta och blockchain. De erbjuder ett flertal olika tjänster, till exempel hantering av sociala medier, content marketing och evenemangsplanering. Hittills har Blockwiz hanterat över 5 miljoner community-meddelanden och kan skryta över deras datadrivna marknadsföringsstrategi som gör att de kan leverera fantastiska resultat för sina kunder.

Ninja Promo

Ninjapromo erbjuder en allt-i-ett-lösning för företag inom krypto och blockhain, allt från att tillhandahålla visuella koncept till att tillhandahålla fallstudier. Deras team är experter på att hjälpa företag att berätta sina historier och skapa community engagemang.

Ninjapromo tillhandahåller tjänster på expertnivå när det gäller marknadsföring för B2B, blockkedjebaserade och startups. Andra tjänster inkluderar e-postmarknadsföring, videoproduktion och branding, för att nämna några.

Crowdcreate

Crowdcreate är en prisbelönt byrå som erbjuder ett komplett utbud av marknadsföringstjänster för krypto-, blockchain- och NFT-baserade företag. Några av Crowdcreates kunder inkluderar CoinTelegraph, Casper, The Sandbox och Solana.

Hype Partners

Hypepartners är en kreativ byrå med ett team på 160 personer fördelade över 35 länder. Hyperpartners är en byrå som hjälper andra Web3-företag att nå ut till sina målgrupper. Byråns tjänster inkluderar men är inte begränsade till varumärkesutveckling, hantering av sociala medier, digital marknadsföring och influencer marketing.

ICODA

ICODA är en marknadsföringsbyrå som erbjuder en datadriven marknadsföringssstrategi för företag inom kryptovaluta och blockchain. ICODA tillhandahåller ett brett utbud av tjänster och har presenterats på plattformar som Hackernoon och Benzinga. Några av deras senaste kostnadsfria resurser inkluderar strategier för hur man samlar in en IDO på 1 miljon dollar.

TokenMinds

Token Minds team har hjälpt flera företag att generera intäkter på över 150 miljoner dollar genom sina marknadsföringsinsatser. Byrån erbjuder ett brett utbud av tjänster, till exempel ett dedikerat community management-team, och andra beprövade digitala marknadsföringsstrategier.

Slutsats

Dessa är några av de bästa Web3 community management byråerna där ute. Om du vill ta ditt företag till nästa nivå, överväg att arbeta med någon av dessa byråer.

https://9capital.org/
http://2982hotel.site/contact/
https://vatankurumsal.com/
http://gitasantihnusantara.org/
https://home-fixers.ae/
https://t-k.vip/
https://adrianazuniga.net/
https://adamoorthopaedic.com/
http://ciseelektrik.com/
https://smec.com.sg/
http://eventsglobal247.com/
https://reviewgames.id/
https://dtaajq.com/
http://imkovadesarollo.com/
https://www.nazaistudio.ma/
http://econohogar.com/
http://www.bellacucina.cl/
http://biroutraduceriploiesti.ro/
http://bcsservices.co.za/
https://suntech.com.co/
http://www.icekulbrands.co.za/
https://fundacionbartolocolon.com/
https://belajarbaking.xyz/
http://dinhhuonggiaoduc.com/
http://dronesgoiania.com.br/