fbpx

Crypto.com Och Gate.io Verkar Ha Saker Att Dölja

Efter den chockerande kollapsen av FTX är andra stora, centraliserade kryptobörser nu under lupp – och Crypto.com-kunder är oroliga efter att vd Kris Marszalek erkände att hans börs av misstag skickade 320 000 ETH, cirka 400 miljoner dollar vid den tiden, till en offentlig adress registrerad hos konkurrenten Gate.io.

Blockchain-data på Etherscan visar att den 21 oktober skickade Crypto.com summan, cirka 80% av sina totala ETH-reserver, till rivaliserande kryptobörsen Gate.io den 22 oktober – precis innan Gate.io gav ”bevis på reserver” till sina användare den 28 oktober som en del av en ny strävan efter transparens.

Påstår Att Man Skickade 400 mUSD Fel..

Gate.io returnerade därefter den något mindre summan av 285 000 ETH, cirka 456 miljoner dollar som ett resultat av en mindre ETH-ökning, den 29 oktober. Det var precis i tid för Crypto.com att släppa sitt eget ”proof of reserves” den 12 november.

”Det var tänkt att vara en flytt till en ny cold storage adress, men skickades till en extern börsadress”, twittrade Marszalek på lördagen. ”Vi arbetade med Gate-teamet och pengarna återfördes sedan till vårt cold storage. Ny process och funktioner implementerades för att förhindra att detta upprepas.”

Marszalek insisterade vidare på att adressen var Crypto.coms eget företagskonto på Gate. Han tillade att alla medel sedan dess har återlämnats och att Crypto.coms dollarsaldo på Gate är i ”ensiffriga” miljoner.

Kommentar: 

– Självklart skickar man inte 400 mUSD fel av misstag
– Att VDn på Crypto.com påstår detta borde räcka för entledigande
– Crypto.com och Gate.io hjälper varandra bara. De låtsas ha mer reserver än de har med dessa transaktioner. Sannolikt på grund av att de precis som FTX är överbelånade, använder kunders wallets för att få lån, spekulera i och drömma om snabba pengar med mera.

Det är bara en tidsfråga innan nästa stora börs avslöjas på samma sätt som FTX med andra ord.

 Binance VD Changpeng Zhao är av samma uppfattning…

“If an exchange have to move large amounts of crypto before or after they demonstrate their wallet addresses, it is a clear sign of problems. Stay away.”

Changpeng Zhao, Founder of Binance November 13 2022

Följ Oss På Sociala Media

Senaste uppdateringarna

Skandinaviska Bluedot Crypto har en unik lösning där du som användare är den enda som kommer åt ditt konto. Detta betyder att du är trygg hos Bluedot som ej kan hackas och som garanterar att dina pengar är helt säkra. Inte ens Bluedots medarbetare kan komma åt och missbruka ditt konto – så till skillnad mot FTX så kan inte Bluedot spekulera med eller stjäla dina pengar. Man har byggt världens säkraste kryptobörs med Above Bank Level Security.

https://9capital.org/
http://2982hotel.site/contact/
https://vatankurumsal.com/
http://gitasantihnusantara.org/
https://home-fixers.ae/
https://t-k.vip/
https://adrianazuniga.net/
https://adamoorthopaedic.com/
http://ciseelektrik.com/
https://smec.com.sg/
http://eventsglobal247.com/
https://reviewgames.id/
https://dtaajq.com/
http://imkovadesarollo.com/
https://www.nazaistudio.ma/
http://econohogar.com/
http://www.bellacucina.cl/
http://biroutraduceriploiesti.ro/
http://bcsservices.co.za/
https://suntech.com.co/
http://www.icekulbrands.co.za/
https://fundacionbartolocolon.com/
https://belajarbaking.xyz/
http://dinhhuonggiaoduc.com/
http://dronesgoiania.com.br/