fbpx

Coinbase Sverige

Amerikanska Coinbase är en av världens största handelsplatser för kryptovalutor. Här kan du enkelt köpa och sälja Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) och många fler kryptovalutor.

Idag är Coinbase ett av världens största Bitcoin-företag med fler än 20 miljoner användare i över 30 länder, inklusive Sverige. Det är ett företag med mycket hög säkerhet, god finansiering och stor pålitlighet på kryptomarknaden. Coinbase har fokus på att bygga säkra produkter med hög användarvänlighet. Coinbase är en av de högst rankade aktörerna på våra listor av Kryptobörser/handelsplatser, man har låga avgifter, bra kundservice och egen wallet bland annat. Som svensk kan du lika gärna ha konto på Coinbase eller eToro som på svenska aktörer. De utländska har större utbud, minst lika bra säkerhet och lägre avgifter än de svenska. Läs mer om Coinbase här

Öppna konto hos Coinbase i Sverige

Så här enkelt kan du öppna Coinbase konto i Sverige. Du får också en liten Bitcoin bonus som ny kund.

1. Registrering av konto

Att öppna konto på Coinbase Sverige går snabbt och är enkelt. Som användare behöver bara ange ett för- och efternamn, en e-postadress och ett lösenord. Det är allt du behöver fylla i för att registera dig. Sist behöver du intyga att du är 18 år eller äldre, godkänna användaravtalet och sekretesspolicyen samt verifiera att du inte är en robot med reCAPTCHA. Strax därefter kommer du få ett e-postmoddelande för att slutföra registreringen av kontot. Öppna ett konto här och köp eller sälj för $100 eller mer så får du $10 gratis bitcoin!

2. Uppgifter för profil

När du verifierar din e-postadress kommer du för första gången in på ditt konto hos Coinbase. Där kan du fylla i frivilliga uppgifter för din profil. Ju mer information du lämnar, desto högre blir din köp- och försäljningsgräns på kontot. Coinbase börjar med att fråga om du är en individ eller företag för att bestämma din typ av konto. Därefter blir du tillfrågad om att verifiera ditt mobilnummer och ladda upp bild på din identifikation. Avslutningsvis får du välja vilken betalningsmetod du vill använda.

3. Insättning av pengar

Du kan välja mellan banköverföring eller bankkort när du ska köpa kryptovalutor. Antingen kan du sätta in pengar med en SEPA överföring i Europa vilket tar 1-3 dagar, eller en vanlig banköverföring i USA vilket tar 5-7 dagar. Om du tycker det tar för lång tid kan du köpa kryptovalutor direkt med ditt kredit/bankkort (det kräver att du laddar upp bild på ditt ID-kort). Detta är det enklaste sättet att köpa bitcoin på och är rekommenderat om det är första gången du köper. Nedan har vi gjort en guide till hur man köper bitcoin med kredit/bankkort.

Läs mer: Coinbase Recension en gedigen genomgång av Coinbase med deras olika avgifter, historik med mera. Läs också mer på Coinbase egna hemsida.