fbpx

Coinbase Succé Rapport

Coinbase publicerade bolagets aktieägarbrev på tisdagen som beskriver att de drog in över 2 miljarder dollar i nettoomsättning under det andra kvartalet. Företaget sa att “Q2 var ett starkt kvartal” för Coinbase eftersom det såg både “tillväxt och diversifiering” i år.

Coinbase sade att de har nu över 68 miljoner verifierade användare och att bolaget har inte bara omsatt 2 miljarder dollar utan även initierat samarbeten med Spacex, Tesla, PNC Bank, Wisdomtree och Elon Musk.

Coinbase Växte med Hypen

Coinbase (Nasdaq: COIN) har publicerat data om företagets resultat och tillväxt under andra kvartalet. Företaget meddelar att månatliga transaktionsanvändare (MTU: er) ökade till 8,8 miljoner, vilket har ökat med 44% sedan första kvartalet. Företaget noterade också att under andra kvartalet nådde digitala valutor som Bitcoin all-time high nivåer.

Detta gynnsamma landskap var “starkt korrelerat” med företagets handelsintäkter. “Kryptomarknadsmiljön påverkade kraftigt våra finansiella resultat för andra kvartalet”, noterar Coinbase-dokumentationen. Coinbase hävdar att man har 160 000 branschpartners och arbetar med över 9 000 institutioner. Företaget betonade att detaljhandelsvolymen drevs av MTU: er och uppgav:

“Tillväxten i detaljhandelsvolymen drevs av högre MTU: er, en stark kryptomarknadsmiljö, produktinnovation och vår förmåga att stödja fler tillgångar för handel. Institutionell handelsvolym var 317 miljarder dollar, en ökning med 47% jämfört med första kvartalet. Institutionell volym utgjorde 69% av den totala handelsvolymen, en ökning från 64% under första kvartalet. Under kvartalet ökade institutionell onboarding till Coinbase-plattformen snabbt liksom högre kapitaltilldelningar till krypto.”

Rapporten belyser de 9 000 institutionella användare som Coinbase har samarbetat med, ett antal välkända företag och ”10% av de 100 största hedgefonderna” som valde att gå ombord på Coinbase. “Dessutom har vi under de senaste månaderna bildat partnerskap med branschledare inklusive Elon Musk, PNC Bank, Spacex, Tesla, Third Point LLC och Wisdomtree”, lyfter bolagets rapport för andra kvartalet. Coinbase tillade:

Institutioner väljer Coinbase för de djupa likviditetspooler vi erbjuder, vårt sofistikerade algoritmiska utförande av order samt förtroendet för att vara ett offentligt företag.

Coinbase värderas just nu till cirka 56 miljarder dollar. 

LÄS MER – COINBASE RECENSION Kryptovalutaguidens Recension av NASDAQ noterade Coinbase.

Aktuella Kryptovaluta kurser Live

Följ alltid Kryptovaluta kurserna i realtid på Kryptovalutaguiden. Hela 2 500 valutor i realtid.

Bitcoin Live Kurs och historiska grafer
Ether Live Kurs och historiska grafer
Binance Coin Live Kurs och historiska grafer
Dogecoin Live Kurs och historiska grafer

Se världens 2 500 största Kryptovaluta Live Kurser här.