fbpx

Coinbase NFT – Siktar På Att Bli Störst

NASDAQ noterade kryptobörsen Coinbase meddelade i går att de lanserar sin efterlängtade NFT plattform före jul. Coinbase satsar mycket på att skapa sociala tjänster i sin plattform och räknar med att sticka ut och vinna användare på grund av detta fokus. 

“Vi utformar för socialt engagemang. Genom att främja social interaktion hjälper Coinbase NFT skapare, samlare och fans att bygga gemenskap. Baserat på dina intressen kommer vi att anpassa ditt personliga flöde. Din profil visar alla dina NFT på ett ställe, vilket hjälper dig få kontakt med likasinnade fans eller artister, säger företaget.

En sådan social funktion är inte en integrerad del av andra NFT-plattformar och, tillsammans med en användarvänlig design, kan den hjälpa Coinbase att ta sig in på vad som redan är en mycket trång marknad-liksom OpenSea och Nifty Gateway finns det många andra NFT-plattformar, inklusive sådana nischade som exempelvis NBA Top Shot tillägnad professionell sport.

Ett omedelbart hinder som Coinbase kommer att möta i sökandet av att göra NFT: er vanliga är de höga kostnaderna för att prägla och överföra tokens. För närvarande försöker många nybörjare att köpa en NFT bara för att upptäcka att de så kallade gaskostnaderna (dvs avgifter) som krävs för att registrera en transaktion på Ethereum-blockchain-där de allra flesta NFT-enheterna bor-kan överstiga priset på själva NFT .

LÄS OCKSÅNFT NYHETER – massor med artiklar från det glödheta NFT segmentet.

Aktuella Kryptovaluta Kurser

Följ de 2 500 största Kryptovalutorna här. Live kurser med historiska grafer.

Bitcoin Live Kurs och historiska grafer
Ether Live Kurs och historiska grafer
Binance Coin Live Kurs och historiska grafer
Dogecoin Live Kurs och historiska grafer

…se världens 2 500 största Kryptovaluta Kurser här.