fbpx

Coinbase 24/7 Kundtjänst Via Chatt & Telefon

Världens största kryptobörs Coinbase meddelar på sin blogg att man förbättrar sin kundservice. Nu har man kundservice öppet 24/7 och man lanserar även en chatt.

Till synes basala tjänster men nu lanserar Coinbase alltså möjligheten att chatta med och samtala med kundtjänst dygnet runt

24/7 Live telefonsupport
Telefonsupport dygnet runt är tillgängligt för alla privatkunder som föredrar att prata live med en expert. Oavsett om frågan är enkel eller komplex kommer kunder i USA, Storbritannien, Tyskland och Japan att ha möjlighet att ansluta till Coinbase inrikesbaserade kundserviceteam före slutet av 2021 med ytterligare expansion planerad till 2022

Live chatt
Coinbase team av experter på kundservice kommer att vara tillgängligt via meddelanden 24/7 med den hastighet våra kunder förväntar sig, säger Coinbase.

Support i produkten
Användarvänlighet är viktigt säger Coinbase, och meddelar också att i år skapar man en mer sömlös supportupplevelse inom våra iOS- och Android-apparna. Denna uppsättning funktioner ger användarna en intelligent och personlig självbetjäningsupplevelse, vilket sparar kunder tid när de har frågor. Live support kommer också att vara en viktig del av denna upplevelse, så att kunder snabbt kan få personlig kontakt vid behov.

Coinbase är noterat i New York på Nasdaq börsen och är i konkurrens med Binance världens största kryptobörs. När kundtjänsten blir uppgraderad i Sverige framgår inte, gissningsvis dröjer det lång tid då lilla Sverige inte är en prioriterad marknad.

Läs vår Coinbase Recension här.

Aktuella Kryptovaluta Kurser

Följ de 2 500 största Kryptovalutorna här. Live kurser med historiska grafer.

Bitcoin Live Kurs och historiska grafer
Ether Live Kurs och historiska grafer
Binance Coin Live Kurs och historiska grafer
Dogecoin Live Kurs och historiska grafer

…se världens 2 500 största Kryptovaluta Kurser här.