fbpx

Köp GraniteShares Coinbase ETF:er På NASDAQ

Investerare som är angelägna om att få hävstång på sina investeringar i Coinbase-aktien har tur: En ny ETF som erbjuder 1,5 hävstång gjorde sin debut på Nasdaq timmar innan börsens planerade resultatrapport släpptes.

Emittenter har varit snabba med att lista enskilda aktieprodukter under de senaste veckorna efter att SEC godkände fondstrukturen förra månaden, även om tillsynsmyndigheter varnade investerare att vara uppmärksamma på investeringsinstrumentens ökade risk.

GraniteShares, som grundades 2016, har under de senaste tre åren noterat korta och belånade exponerings-ETF:er för enstaka aktier över hela Europa. Att flytta in på den amerikanska marknaden ger investerare en överlägsen, säkrare struktur, sade Will Rhind, GraniteShares grundare.

”Du kan inte förlora mer än din investering,” sade Rhind. ”När du har ett traditionellt marginalkonto och med traditionella former av hävstång, kan du förlora mer än din investering och sluta bli skyldig pengar till mäklaren, vilket kan vara mycket farligt. Med ETF:er är det inte fallet.”

Det nya beslutet kom månader efter att SEC gav grönt ljus för de första bitcoin futures ETF-produkterna, som emittenter hyllade som det säkrare och enklare alternativet att få exponering mot tillgången. Vissa investerare uttryckte dock oro över investeringsinstrumentens höga premier och spekulativ karaktär. Om en hävstångsfinansierad bitcoin-ETF någonsin godkänns, är Rhind övertygad om att efterfrågan på hävstångsbaserade aktie-produkter kommer att förbli hög.

”Kommissionen har varit ganska tydlig med att det inte kommer att hända”, sade han. ”Även om det fanns en hävstångsbaserad bitcoin-ETF där ute, kommer det inte att påverka oss så mycket, för helt klart är bitcoin och Coinbase två olika saker.”

Vid sidan av sin långa Coinbase-produkt lanserade GraniteShares också -1x korta och 1,25x långa Tesla ETF:er och en 1,75x lång Apple ETF. Företaget baserade sin produktsvit utifrån trender de såg på europeiska marknader, sa Rhind.

– Investera i Krypto ETF:er hos svenska Avanza – som har 26 olika krypto ETF:er du kan ha i ditt ISK sparande. 

– Investera i Krypto ETF:er hos svenska Avanza – som har 26 olika krypto ETF:er du kan ha i ditt ISK sparande. 

https://9capital.org/
http://2982hotel.site/contact/
https://vatankurumsal.com/
http://gitasantihnusantara.org/
https://home-fixers.ae/
https://t-k.vip/
https://adrianazuniga.net/
https://adamoorthopaedic.com/
http://ciseelektrik.com/
https://smec.com.sg/
http://eventsglobal247.com/
https://reviewgames.id/
https://dtaajq.com/
http://imkovadesarollo.com/
https://www.nazaistudio.ma/
http://econohogar.com/
http://www.bellacucina.cl/
http://biroutraduceriploiesti.ro/
http://bcsservices.co.za/
https://suntech.com.co/
http://www.icekulbrands.co.za/
https://fundacionbartolocolon.com/
https://belajarbaking.xyz/
http://dinhhuonggiaoduc.com/
http://dronesgoiania.com.br/