fbpx

Blackrock Fortsätter Go Crypto

Blackrock, världens största kapitalförvaltare, har lanserat ”Blackrock bitcoin private trust.” Enligt ett blogginlägg igår torsdag försöker spot bitcoin private trust, tillgängligt för amerikanska institutionella kunder, spåra BTC:s prestanda, mindre utgifter och skulder för trusten.

Kapitalförvaltningsföretaget förklarade:

Trots den kraftiga nedgången på den digitala tillgångsmarknaden ser vi fortfarande ett stort intresse från vissa institutionella kunder för hur man effektivt och kostnadseffektivt kan komma åt dessa tillgångar med hjälp av vår teknologi och produktkapacitet.

”Bitcoin är den äldsta, största och mest likvida kryptotillgången och är för närvarande det primära intresset från våra kunder inom kryptotillgångsutrymmet,” tillade kapitalförvaltaren.

Blackrock förklarade vidare att man har bedrivit arbete inom fyra områden för digitala tillgångar där man ser potential att gynna sina kunder och kapitalmarknader mer allmänt. De fyra områdena är tillåtna blockkedjor, stablecoins, kryptotillgångar och tokenisering.

Förra veckan tillkännagav Blackrock ett samarbete med den Nasdaq-noterade kryptovalutabörsen Coinbase. Samarbetet kommer att ”ge vanliga kunder till Aladdin och Coinbase tillgång till livscykeln för handel med digitala tillgångar genom anslutning mellan Coinbase och Aladdin-plattformen, med början med bitcoin,” beskrev Blackrock.

I mars sade Blackrocks vd Larry Fink att hans företag ”studerar digitala valutor, stablecoins och de underliggande teknologierna för att förstå hur de kan hjälpa oss att betjäna våra kunder.” Chefen indikerade ökat kundintresse för krypto jämfört med förra året när han i juli sa att hans företag såg ”väldigt lite” efterfrågan på kryptotillgångar.

Investera i Kryptovalutor gör du enklast hos Binance

Senaste Nytt På Sociala Media

Senaste uppdateringarna

https://9capital.org/
http://2982hotel.site/contact/
https://vatankurumsal.com/
http://gitasantihnusantara.org/
https://home-fixers.ae/
https://t-k.vip/
https://adrianazuniga.net/
https://adamoorthopaedic.com/
http://ciseelektrik.com/
https://smec.com.sg/
http://eventsglobal247.com/
https://reviewgames.id/
https://dtaajq.com/
http://imkovadesarollo.com/
https://www.nazaistudio.ma/
http://econohogar.com/
http://www.bellacucina.cl/
http://biroutraduceriploiesti.ro/
http://bcsservices.co.za/
https://suntech.com.co/
http://www.icekulbrands.co.za/
https://fundacionbartolocolon.com/
https://belajarbaking.xyz/
http://dinhhuonggiaoduc.com/
http://dronesgoiania.com.br/