BitMex Avgifter

BitMex grundades 2014 och är i dag en kryptobörs som är verksam över nästan hela världen. BitMex är inte den allra enklaste plattformen för nybörjare inom kryptovalutahandel men det är en mycket populär och bra plattform. Du kan handla med Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ripple, Cardano, Litecoin, eos och Tron.

Bitmex är en av de allra största kryptobörserna för bitcoin med en daglig handelsvolym på över 35,000 bitcoin och en handelshistorik på över 34 miljarder dollar i bitcoin sedan starten. Bitmex erbjuder också hävstång och marginalhandel för avancerad handel med kryptovalutor. Läs mer om BitMex här.

BitMex Avgifter

BitMex Avgifter är generellt mycket låga, klart lägre än svenska kryptobörser som exempelvis Safello. Vid försäljning av Bitcoin betalar du exempelvis endast 0,075% i avgift.

Insättning och uttag på Bitmex
Du betalar inga avgifter vid insättning eller uttag på BitMex.

  • Insättning endast med Bitcoin
  • Uttag endast med bitcoin

Som en renodlad bitcoinkryptobörs erbjuder Bitmex både insättning och uttag endast med bitcoin som den enda accepterade kryptovalutan.  

Användarvänlighet

Bitmex är för relativt avancerade handlare som aktivt köper och säljer kryptovalutor dagligdags Det första du lägger märke till efter inloggning är hur annorlunda Bitmex gränssnitt ser ut i jämförelse med många andra litet modernare kryptobörser.

Bitmex erbjuder professionella verktyg inom handel på en kryptobörs med hävstång. Gränssnittet är byggt för att hantera denna typ av handel med kryptovalutor och är anpassat till de som är riktigt professionella krypto traders. Detta gör att Bitmex är mindre lättanvänt, men har samtidigt större möjligheter.

Slutsats

Bitmex tillhör den kategori kryptobörser som är helt inriktad på kryptohandel med avancerade verktyg. Säkerheten ligger på topp och börsen har hittills aldrig blivit hackad enligt tillgänglig information. BitMex har mycket låga avgifter men kolla alltid in BitMex hemsida för helt uppdaterade avgifter.

Bitmex erbjuder handel med hävstång. Det innebär att du kan låna extra kapital för dina köp- och säljordrar. Ett exempel är om jag lägger en order för köp med bitcoin och jag har 0,1 bitcoin tillgängligt så kan jag låna ända upp till x100 bitcoin, vilket då ger ett ordervärde på 10 bitcoin i stället för 0,1 bitcoin. Detta ger så klart enorma möjligheter, men också risker. Du kan tjäna x100 på din insats men du kan också förlora dina tillgångar lika snabbt. Bitmex är utan tvekan en utmärkt kryptobörs för den seriöse investeraren inom kryptovalutor.

LÄS OCKSÅ – BitMex Recension mer om vår syn på BitMex.