fbpx

Binance Fortsätter Expandera

Changpeng Zhao (CZ), grundare och verkställande direktör för kryptovalutabörsen Binance, har tillkännagett öppnandet av ett kontor i Rumänien. Under ett besök i landet träffade han högt uppsatta tjänstemän och betonade Binances avsikter att utöka direktverksamheten i Östeuropa.

Binance, världens ledande kryptobörs efter handelsvolym, etablerar ett lokalt kontor i Rumänien, avslöjade VD Changpeng Zhao under sin vistelse i Bukarest, en del av en regional turné. Handelsplattformen kommer också att erbjuda en rumänsk version av sin supporttjänst, från och med oktober.

Flytten är en del av Binances planer för bredare expansion i Östeuropa. Börsen täcker redan en stor del av marknaden för kryptotillgångar, med 120 miljoner kunder runt om i världen som används för att köpa och sälja olika digitala valutor.

”Vi vill bli globala genom att spela lokalt på flera marknader,” utvecklade CZ och talade till den rumänska affärsnyhetsbyrån Profit.ro. ”Jag tror att Östeuropa är extremt viktigt”, betonade den kinesiskfödda kanadensiska kryptoentreprenören.

Förra året startade Binance verksamhet i Rumäniens södra granne, Bulgarien. Kryptobörsen har utökat sin närvaro på andra stora östeuropeiska marknader och länder i det före detta östblocket som Ryssland, Ukraina och Kazakstan.

Inflation och stigande energipriser, ganska tydligt i Europa, har satt ökat fokus på kryptovalutor i regionen, vilket betyder att det finns tillväxtutsikter, noterade Zhao. Han tror att kryptomarknaden är i sin linda och förväntar sig att till exempel kryptovalutabetalningar kommer att bli allt viktigare.

I Bukarest träffade Binances verkställande direktör chefen för Rumäniens verkställande makt, premiärminister Nicolae Ciucă, och digitaliseringsminister Sebastian Burduja. Den utvecklande kryptoindustrin har fått tillsynsmyndigheternas uppmärksamhet. Enbart reglering kommer dock inte att eliminera riskerna, säger Zhao.

Marknadsvolymerna sjönk kraftigt i år, mitt i försämrade ekonomiska förhållanden som förvärrades av den militära konflikten i Ukraina. CZ vet inte när denna nedåtgående trend kommer att ta slut, men han är mer fokuserad på att öka antalet kryptoanvändare än priser, konstaterar rapporten.

– Öppna konto på Binance och sätt in 100 dollar så får du 50 dollar i bonus! –

– Köp kryptovaluta på världens största kryptobörs Binance –

OBS! Öppna konto på Binance och sätt in 100 dollar så får du 50 dollar i bonus!

https://9capital.org/
http://2982hotel.site/contact/
https://vatankurumsal.com/
http://gitasantihnusantara.org/
https://home-fixers.ae/
https://t-k.vip/
https://adrianazuniga.net/
https://adamoorthopaedic.com/
http://ciseelektrik.com/
https://smec.com.sg/
http://eventsglobal247.com/
https://reviewgames.id/
https://dtaajq.com/
http://imkovadesarollo.com/
https://www.nazaistudio.ma/
http://econohogar.com/
http://www.bellacucina.cl/
http://biroutraduceriploiesti.ro/
http://bcsservices.co.za/
https://suntech.com.co/
http://www.icekulbrands.co.za/
https://fundacionbartolocolon.com/
https://belajarbaking.xyz/
http://dinhhuonggiaoduc.com/
http://dronesgoiania.com.br/