fbpx

Många Stora Spelare Saknas Ännu…

Registret över leverantörer av virtuella tillgångar (VASP) från Bank of Spain nådde ett antal av 17 företag förra veckan, med inkluderingen av ytterligare tre kryptoföretag. Registret lade till flera börser och depåbolag i juni, inklusive Jobchain España, Jobchain Österrike, Criptan Trade, Eurocoin Broker, Lemacoin Crypto Solutions, Bitpanda och Vottun.

Registret för dessa företag har accelererat i juni, och de flesta av kryptovalutabörserna som registrerar sig är lokala företag som vill vara säkra på att de följer spanska lagar. Sedan banken öppnade sitt register förra året har den lagt till flera kryptoföretag, med början Bit2me, som godkändes i februari. Registret inkluderar nu C.R. Tecnología y Finanzas, Bitcoininforme, Bit Base, Blox, Trade Republic Bank, Globalstar Technologies, Onyze Digital Assets, Bitgo Deutschland och BTC Direct Europe, förutom de ovan nämnda företagen.

Kryptoregistret är obligatoriskt för kryptoföretag som vill verka i landet, och skapades i en ändring av en spansk lag som nu kräver att kryptoföretag följer vissa riktlinjer för att förhindra penningtvätt och finansiering av terrorism.

Binance, specifikt, har namngetts i en grå lista utgiven av Bank of Spain som inkluderar kryptovalutabörser som är verksamma i landet. Företaget blev nyligen tillrättavisat av CMNV, landets värdepappersvakthund, som beordrade Binance att sluta erbjuda kryptovalutarelaterade derivat, inklusive terminskontrakt, till spanska användare av sin plattform. Världens största kryptobörs Binance lär snart meddela att man är med på den spanska listan.

– Köp kryptovaluta på världens största kryptobörs Binance –

OBS! Öppna konto på Binance och sätt in 100 dollar så får du 50 dollar i bonus!

– Köp kryptovaluta på världens största kryptobörs Binance –

OBS! Öppna konto på Binance och sätt in 100 dollar så får du 50 dollar i bonus!

https://9capital.org/
http://2982hotel.site/contact/
https://vatankurumsal.com/
http://gitasantihnusantara.org/
https://home-fixers.ae/
https://t-k.vip/
https://adrianazuniga.net/
https://adamoorthopaedic.com/
http://ciseelektrik.com/
https://smec.com.sg/
http://eventsglobal247.com/
https://reviewgames.id/
https://dtaajq.com/
http://imkovadesarollo.com/
https://www.nazaistudio.ma/
http://econohogar.com/
http://www.bellacucina.cl/
http://biroutraduceriploiesti.ro/
http://bcsservices.co.za/
https://suntech.com.co/
http://www.icekulbrands.co.za/
https://fundacionbartolocolon.com/
https://belajarbaking.xyz/
http://dinhhuonggiaoduc.com/
http://dronesgoiania.com.br/