fbpx

Så Får Du Koll På Bitcoin Deklarationen

Den svenska, Stockholmsbaserade startup:en Divly har på kort tid lanserat sin automatiska deklarationstjänst för kryptovaluta i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Holland. Kryptovalutaguiden träffade grundarna som berättade om sin vision med bolaget.

VD Carl Gärdsell och CTO Ruben Rehn grundade Divly för två år sedan och lanserade sin utmärkta krypto deklarations-tjänst i September 2021. Idén kom upp då Carl upplevde att det var orimligt tidskrävande och svårt att deklarera kryptovaluta som bitcoin, ethereum och alla andra coins. I Januari 2021 kom man igång med en beta version och i september i fjol lanserade man ”på riktigt”.

En sak som lyser igenom under samtalet med Divly är att man är mycket måna om att ta hand om alla kunder. Man hjälper dem ”kanske mer än vi borde” säger de unisont med ett litet skratt…men tillägger att de verkligen bara vill ha nöjda kunder.

Bolaget fortsätter utveckla skatteguider för fler marknader och är redan up and running i Norge, Danmark, Finland och Holland med eminenta lösningar för respektive land. Ett annat viktigt arbete man prioriterar är att integrera fler kryptobörser och man har även helt nya tjänster under utveckling. Visionen är att lösa problemen med att deklarera kryptovaluta för alla sorters kunder och med olika behov. Många har idag flera konton på olika kryptobörser och DeFi plattformar. Divlys lösning hanterar allting så den vanlige individen får stenkoll på sin kryptoskatt och slipper oroa sig för ovälkommet besök från Skatteverket…

Kryptobörser Som Är Integrerade Med Livly

Divly har i nuläget (20 juni 2022) 50 kryptobörser integrerade med sin automatiska deklarationstjänst. Här kan du som användare av Divly med andra ord automatiskt få in all din transaktionsdata från börser som Kraken, Crypto.com, Binance, Safello, Trijo, Bitpanda och många, många fler. Vidare kan du få med transaktioner från rena Krypto Wallets som TREZOR  och MetaMask. Har du haft ränteinkomster från rena DeFi plattformar som NEXO eller AQRU får du även in dessa i din krypto deklaration.

LÄS MER – DIVLY – för aktuellt utbud av kryptobörser och wallets.

Intrycket av Divly är att det är ett mycket spännande bolag, med mycket kunniga och engagerade grundare som bygger och förbättrar sitt bolag enligt en stringent plan. Att skaffa ett abonnemang på Divly känns som ett måste för alla svenskar som vill ta kontroll på sina krypto affärer. Här får man stenkoll och sparar enormt med tid på att deklarera krypto försäljningar.


Hur Mycket Kostar  Livly?

Divly

Ett deklarationspaket för krypto hos Divly har flera nivåer och priserna är mycket förmånliga. För så lite som 49 dollar per år får man allt man behöver. Detta paket inkluderar upp till 200 transaktioner.

LÄS MER – DIVLY – för aktuellt utbud av kryptobörser och wallets.