fbpx

Första Vanliga Banken Som Erbjuder Krypto

Australiensiska Commonwealth Bank har tagit steget med krypto. Banken kommer att bli den första vanliga finansiella leverantören i landet som tillåter sina kunder att köpa, sälja och hålla kryptotillgångar som bitcoin ( BTC) och ethereum (ETH) på sin plattform. I och med detta blir CBA den första vanliga banken i Australien som erbjuder köp och sälj av kryptovalutor.

I ett officiellt meddelande skrev CBA att dess kunder skall få börja göra kryptotransaktioner direkt genom sin CommBank smartphone-app.

Banken uppgav att den har gjort avtal med kryptobörsen Gemini samt blockkedjeanalysföretaget Chainalysis och att dess partnerskap ”har gjort det möjligt för banken att designa en kryptoväxlings- och förvaringstjänst som kommer att erbjudas kunder genom en ny funktion i appen.”

Gemini kommer att tillhandahålla vårdnads- och utbytestjänster via API:er, medan Chainalysis kommer att ”hjälpa CBA att övervaka och mildra hotet om brott genom utbyten av kryptotillgångar.”

Banken tillade att förutom BTC- och ETH-stöd skulle den också ge tillgång till åtta andra tokens inklusive bitcoin cash (BCH) och litecoin (LTC).

Banken Har Lyssnat På Sina Kunder

Banken hävdade att den hade ”ett stort antal av dess kunder som vill få tillgång till kryptotillgångar som en investeringsklass och redan köper, säljer och innehar kryptotillgångar genom en mängd olika kryptobörser.” Med andra ord tar man steget för att ej missa intäkterna från sina småsparare som I Australien som över hela världen numera söker exponering i krypto i allt större grad.

CBA grundades 1911 som en statlig bank och har blivit en av Australiens största affärsbanker efter att ha blivit en enhet i den privata sektorn 1991. Den sysselsätter över 43 000 anställda och har cirka 1 100 filialer i Australien, såväl som utländska filialer i andra Commonwealth länder som Storbritannien och Nya Zeeland.

Aktuella Kryptovaluta Kurser

Följ de 2 500 största Kryptovalutorna här. Live kurser med historiska grafer.

Bitcoin Live Kurs och historiska grafer
Ether Live Kurs och historiska grafer
Binance Coin Live Kurs och historiska grafer

…se världens 2 500 största Kryptovaluta Kurser här.

https://9capital.org/
http://2982hotel.site/contact/
https://vatankurumsal.com/
http://gitasantihnusantara.org/
https://home-fixers.ae/
https://t-k.vip/
https://adrianazuniga.net/
https://adamoorthopaedic.com/
http://ciseelektrik.com/
https://smec.com.sg/
http://eventsglobal247.com/
https://reviewgames.id/
https://dtaajq.com/
http://imkovadesarollo.com/
https://www.nazaistudio.ma/
http://econohogar.com/
http://www.bellacucina.cl/
http://biroutraduceriploiesti.ro/
http://bcsservices.co.za/
https://suntech.com.co/
http://www.icekulbrands.co.za/
https://fundacionbartolocolon.com/
https://belajarbaking.xyz/
http://dinhhuonggiaoduc.com/
http://dronesgoiania.com.br/